« عبدالرضا پیرحسین لو » روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۱۱۳نفر از این سوادآموزان در دوره انتقال معادل ششم ابتدایی، ۲۷۵ نفر در دوره تحکیم، و ۲۵۹نفر در دوره سوادآموزی معادل سوم ابتدایی پذیرش شدند.
وی با بیان اینکه نرخ باسوادی در خمین ۹۸ درصد است گفت: این شاخص در خمین یک درصد از نرخ استانی بیشتر است و این شهرستان بر اساس مولفههای شناسایی و جذب جمعیت بیسوادان در جایگاه نخست سوادآموزی استان مرکزی قرار دارد.
پیرحسینلو اظهار داشت: سهمیه امسال خمین برای سوادآموزی ۵۲۶ نفراست که باید ۱۶۶ نفر در دوره سوادآموزی، ۱۷۰ نفر در دوره انتقال و ۱۹۰ نفر در دوره تحکیم پذیرش شوند.
مدیرآموزش و پرورش خمین با اشاره به شناسایی ۶۰ دانشآموز بازمانده از تحصیل در خمین بیان کرد: بیشترین نرخ بیسوادی شهرستان در مناطق حاشیهای شهر نظیر فیروزآباد و روستاهایی است که از شهرهای اطراف مهاجرپذیر هستند.
وی ادامه داد: مهاجرت از شهرستانهای اطراف به روستاهای خمین و ماندگار نبودن جمعیت مهاجر در فصل امتحانات پایان سال تحصیلی باعث شده این جمعیت تحت پوشش باسواد شدن قرار نگیرند.
مدیر آموزش و پرورش خمین با اشاره به شیوع بیماری کرونا گفت: دورههای نهضت سوادآموزی با هدف پیشگیری از شیوع این بیماری به شکل خودآموز و باسواد کردن یکی از اعضای خانواده پی گرفته میشود.
پیرحسینلو افزود: در پایان دوره از عضو بیسواد خانواده که مراحل سوادآموزی را سپری کرده آزمون گرفته میشود و در صورت قبولی خانواده از بسته های تشویقی دولت بهرهمند میشوند.
نهضت سوادآموزی به فرمان تاریخی امام خمینی(ره) است که در هفتم دی ماه ۵۸ پایه این نهاد را گذاشت.
نظر شما