عنایتالله رحیمی، پنجشنبه در دیدار با مدیران ستادی استانداری فارس با تاکید بر اینکه اطلاع رسانی شفاف، درست و مستند از عملکرد دولت باید در دستور کار همه مدیران قرار داشته باشد، اظهار داشت: مدیران باید تا آخرین لحظه در خدمت مردم و نظام باشند و برای حل مشکلات جامعه از هیچ کوششی دریغ نکنند زیرا کوتاهی در این زمینه موجب حسرت و پشیمانی در آینده خواهد شد.
وی افزود: ضمن اینکه حریم قوه مجریه را حفظ کرده و اجازه دخالت به کسی نمیدهیم، بر این باوریم که گفت و گو و پیدا کردن راهکارهای مشترک، به نفع مردم و کشور است.
استاندار فارس ادامه داد: همگامی و همدلی میان مدیریت ارشد استان با دیگر قوا و ارکان استان برقرار است و میکوشیم در صلح و آرامش، اهداف استان را پیگیری کنیم، زیرا در آرامش هر ۲ طرف سود میکنند و در دعوا و درگیری هر دو طرف متضرر میشوند و این یک قاعده عقلی است.
رحیمی، با بیان این که پیگیری امور بسیار مهم است و ۸۰ درصد از حل مسائل را شامل می شود، گفت: انتظار داریم برادری، صداقت و همدلی میان مدیران این استان حاکم باشد و همه برای رفع معضلات، خدمت به مردم، تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و سیاستهای دولت تدبیر و امید تلاش کنند.
نباید چتر فعالیتهای سیاسی کوچک شود
استاندار فارس، همچنین امروز در دیدار با اعضای انجمن اسلامی مهندسان این استان گفت: احزاب باید منافع ملی را بر منافع حزبی خود ترجیح دهند و دیدگاهایشان را در زمینه اداره کشور و مسائل سیاسی مطرح و از آن دفاع کنند.
رحیمی اضافه کرد: افرادی که در فعالیتهای جمعی به ویژه سیاسی مشارکت میکنند مورد تکریم ما هستند، هر چند با آنان اختلاف دیدگاه داشته باشیم.
استاندارفارس، با بیان این که فعالیتهای سیاسی هزینههای خاصی دارد، افزود: انسان سیاسی، مسوولیت پذیر و نوع دوست است و آرامش خود را فدای آرامش و پیشرفت جامعه میکند.
وی، با اشاره به این که باید از فعالیت سیاسی افراد در قالب چارچوبهای قانونی حمایت کنیم و جامعه از فعالیتهای سیاسی احساس کراهت نکند، اظهار داشت: جامعهای میتواند به توسعه دست یابد که در تمام شئون به صورت منظم و نهادینه شده، اجازه فعالیت را به افراد بدهد.
رحیمی با بیان این که نباید چتر فعالیتهای سیاسی کوچک شود، گفت: تصمیمگیرندگان باید به گروههای مختلف، اجازه حضور و فعالیت در زیر پرچم نظام را بدهند تا جامعه کاندیداهای مورد نظر خود را بیابد و در انتخابات شرکت کند.
استاندار فارس ادامه داد: اگر مردم بتوانند در چارچوب قانون مطالبات به حق خود را پیگیری کنند، جامعه به سوی توسعه حرکت خواهد کرد، و حاکمیتی که مردم انتخاب میکنند نیز باید خود را در شاکله قانون مکلف به پاسخگویی به مطالبات مردم بداند.
رحیمی، با بیان این که ما در فضای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی واقعیتی به نام جمهوری اسلامی زیست میکنیم و باید شرایط آن را بپذیریم، اظهار داشت: احزاب نباید فعالیت براندازانه داشته باشند ولی تلاش برای اصلاح روشها به معنای خیرخواهی است و حتی اگر برخی حاکمان برنتابند باید برای نقد و اصلاح روشها تلاش شود.
وی، با اشاره به این که روش حکومتداری حتما باید بهبود یابد و اگر جز این اعتقاد دیگری داشته باشیم دچار عقب ماندگی خواهیم شد، افزود: احزاب اصلاح طلب باید واقعیتهای جمهوری اسلامی را بپذیرند و برای اصلاح روش ها تلاش کنند.
استاندار فارس همچنین با تاکید بر ضرورت همافزایی و تعادل میان ارکان اداره کشور به منظور توسعه بیشتر، بیان کرد: در شرایط تعارض و دعوا نمیشود جامعه را اداره کرد ولی با همافزایی، منفعت بیشتری نصیب کشور خواهد شد.
رحیمی، یکی از کارکردهای گروههای سیاسی را ایجاد امید و نشاط در جامعه دانست و گفت: جامعه با امید و نشاط میتواند آینده روشنی برای خود تصور کند و برای تحقق آن تلاش کند، در حالی که جامعه خمود و ناامید نمیتواند برای آینده تلاشی داشته باشد.
وی ادامه داد: باید به آیندگان آموزش دهیم که صلح دوست، انسان دوست و مسلمان باشند.
استاندار فارس در بخشی دیگر از سخنان خود با ابراز خشنودی از فعالیتهای مهندسان در سپهر سیاسی کشور، گفت: نخستین رگههای تغییر در نهضت اسلامی که موجب انقلاب اسلامی شد توسط مهندسان صورت گرفت و اولین دولت موقت نیز توسط مهندسان خوشنام، متدین، میهن پرست و مردم دوست ایجاد شد که توانستند کشور را از بحرانهای اولیه عبور دهند و امتیاز خاصی برای خودشان نخواستند.
نظر شما