سید محسن حمزهلو روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان تسهیلات برای نوسازی ٣١٧ واحد مسکونی در استان پرداخت شده است.
وی ادامه داد: عدم نیاز به سپردهگذاری برای دریافت تسهیلات، امکان دریافت تسهیلات با ارائه سندغیرمنقول قابل ترهین مازاد ارزش ملک برای املاک فاقد سندثبتی و امکان تخفیف حداقل ۵٠ درصد عوارض ساخت و تراکم ساخت و تقسیط مابقی آن از مزایای تسهیلات بازآفرینی شهری است.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجانغربی گفت: قابلیت تبدیل تسهیلات به فروش اقساطی و تقسیط تسهیلات به مدت حداکثر ١٢٠ ماه از دیگر مزایای بازآفرینی شهری است.
حمزهلو اظهار داشت: بازآفرینی شهری با هدف افزایش تابآوری محلات هدف و حفظ ایمنی این مناطق اجرا میشود و این امر نیز مورد تاکید مسوولان است.
وی بیان کرد: توانمندسازی محلات هدف، تجهیز و مقاوم سازی محلات برای مقابله با حوادث و احیای ارتقای انسجام اجتماعی محلههای مورد نظر بازآفرینی شهری و بهبهود بافت فرسوده از دیگر اهداف این طرح است.
وی اضافه کرد: رویکرد دولت و مسوولان در چارچوب اجرای «طرح بازآفرینی شهری» حمایت از بازسازی و نوسازی محلات فرسوده و ناکارآمد است.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه ستاد بازآفرینی شهری در پنج محور فعالیت میکند، اظهار داشت: توسعه امکانات و خدمات روبنایی و زیربنایی و عمومی، تهیه برنامههای بازآفرینی شهری و محلهای، ارتقای زیرساختهای شهری در محلهها، بهسازی فضاهای شهری و محلهای، توانمندسازی اقتصادی و ظرفیت سازی اجتماعی و نهادی محورهای این فعالیتهاست.
اجرای طرح بازآفرینی شهری امید از ۱۹ بهمن سال ١٣٩٧ در سی و نهمین نشست ستاد ملی بازآفرینی شهری با حضور رییس جمهوری اسلامی ایران در وزارت راه و شهرسازی کلید خورد؛ در این طرح برنامه نوسازی بافتهای فرسوده توسط بخش خصوصی با تسهیل گری دولت اجرا میشود.
برای بازآفرینی شهری در آذربایجانغریی هشت هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است که هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال از این مبلغ توسط شرکت بازآفرینی شهری تامین میشود.
نظر شما