به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از نیویورک پست ، این مقام بهداشتی آمریکا با بیان اینکه "واقعا نمیدانیم عدد واقعی چیست" افزود: گمان میکنم که عدد واقعی چیزی بین ۷۰ تا ۹۰ درصد باشد. مدیر موسسه ملی بیماریهای عفونی آمریکا در عین حال گفت که با تغییر شناخت علمی از این ویروس و همچنین با افزایش اطمینان مردم به واکسنهای ویروس کرونا ، او هم عامدانه این عدد را بالا برده است .
فائوچی خاطرنشان کرد: زمانی که نظرسنجیها حاکی از آن بود که تنها حدود نیمی از آمریکاییها واکسن دریافت خواهند کرد من گفتم که ایمنی جمعی مستلزم ۷۰ تا ۷۵ درصد خواهد بود. اما زمانی که نظرسنجیهای جدید نشان داد که ۶۰ درصد یا بیشتر واکسن دریافت خواهند کرد فکر کردم که میتوانم عدد را اندکی بالاتر ببرم.
این مقام بهداشتی آمریکا افزود که قرار دادن این عدد برای ایمنی جمعی در حدود ۹۰ درصد مشکلی برای او ندارد زیرا او اعتقاد ندارد که ویروس کرونا مسریتر از سرخک است که در همان محدوده قرار دارد.
نظرسنجی جدید روزنامه "یو اس ای تودی" و دانشگاه "سافولک" در آمریکا حاکی است که حدود ۴۶ درصد از مردم این کشور قصد دریافت واکسن کرونا را در اولین فرصت ممکن دارند اما ۳۲ درصد از مردم هم مایل هستند صبر کنند تا دیگران اول واکسینه بشوند. همچنین بر اساس نتایج نظر سنجی مرکز تحقیقاتی پیو ، ۴۰ درصد مردم آمریکا اعتمادی به واکسن کرونا ندارند و می گویند که قطعا و یا احتمالا از واکسن استفاده نمی کنند. عدم تمایل مردم آمریکا برای استفاده از واکسن کرونا در حالی مطرح می شود که کارشناسان هم پیش از این گفته بودند برای رسیدن به ایمنی جمعی ، حدود ۷۰ درصد از مردم نیاز به واکسیناسیون یا داشتن آنتی بادی طبیعی دارند. به دنبال عدم اعتماد مردم به تولیدات شرکت های بزرگ داروساز از جمله فایزر و بیون تک برای استفاده از واکسن کرونا، وزارت بهداشت آمریکا اعلام کرد که طرحی ۲۵۰ میلیون دلاری برای اعتماد سازی نسبت به واکسیناسیون دارد.
نظر شما