شرکت‌های هواپیمایی خواستار بهبود شبکه حمل‌ونقل هوایی واکسن کرونا شدند

تهران- ایرنا- با جدی شدن و گسترش موضوع حمل و نقل واکسن کرونا به سراسر جهان، شرکت های هواپیمایی به عنوان سکانداران حمل و نقل خواستار بهبود و توسعه خطوط هوایی شدند.

به گزارش روز شنبه ایرنا از خبرگزاری افه اسپانیا، در حال حاضر شرکت های هواپیمایی جهان در برابر یکی از بزرگترین عملیات تدارکاتی جهان برای رساندن واکسن کووید ۱۹ به حدود ۸ میلیارد نفر در بیش از ۲۰۰ کشور جهان قرار گرفته اند. به همین منظور برای موفقیت و تسریع در امور حمل و نقل خواستار توسعه خطوط هواپیمایی هستند.

«رافائل شوارتزمن» معاون منطقه ای انجمن حمل و نقل بین الملل هوایی (LATA) به خبرگزاری افه اعلام کرد صنعت هواپیمایی به امور حمل و نقل دارو و واکسن بسیار آشناست و از گذشته با این مسائل مرتبط بوده است.

وی همچنین خاطرنشان کرد برای تسریع حمل و نقل واکسن ها و انجام کار به شیوه موثر، باید محدودیت ها و تدابیر بهداشتی جاری مورد بازبینی قرار گیرد.

صنعت هوایی به توصیه انجمن حمل و نقل هوایی (لاتا) دارای پروتکل های ویژه برای کنترل دمای واکسن ها هم در خطوط هوایی و هم درخصوص تدارکات زمینی است. واکسن ها باید در شرایط دمایی بسیار پایین نگهداری شوند. به عنوان مثال فایزر در دمای منفی ۷۰ درجه و دیگر واکسن ها در حدود دمای ثابت بین ۲ تا ۸ درجه سانتیگراد یلس باید قرار داشته باشند.

براساس داده‌های بخش صنعت هواپیمایی، در ماه‌های آتی حدود ۱۵ میلیارد واکسن در سراسر جهان توزیع خواهد شد که پیش بینی می شود این امر بخصوص از طریق هواپیما انجام پذیرد.  طبق این گزارش، دی اچ ال (DHL) به عنوان یکی از پیشروترین شرکت های صنعت تدارکاتی جهان، تهیه کنندگان واکسن با چالش ایجاد شبکه حمل و نقل تجهیزات پزشکی برای تحویل واکسن به سراسر جهان روبرو هستند، به ویژه برای مناطقی با زیرساخت های تدارکاتی کمتر توسعه یافته نیازمند توسعه صنعت هوایی بوده اند.

براساس اطلاعات این گزارش، موضوع پوشش جهانی حمل و نقل واکسن در دو سال آینده، چشم اندازی روشن برای توسعه زیرساخت های حمل و نقل هوایی و پیشرفت در صنعت هواپیمایی را به ویژه پس از گذر از مرحله محدودیت ها مسافرت نوید می دهد.

در همین چارچوب، کمیسیون اروپا ابراز امیدواری کرد که کارزار واکسیناسیون کووید ۱۹، ترافیک هوایی تا حدود ۵۰ درصد در سال ۲۰۲۱ در مقایسه با ۲۰۱۹ افزایش یابد؛ از همین رو شرکت های هواپیمایی را وادار به حفظ اسلات ها (مجوز نشست و برخاست هواپیما) برای سال آینده کرده است.

اسلات مجوزی است که در فرودگاههای سطح سه از طرف هماهنگ کننده به شرکتهای هواپیمایی به منظور  استفاده گسترده از زیرساختهای ضروری فرودگاه به منظور نشست و برخاست در یک بازه زمانی مشخص داده می شود.

تأیید زود هنگام واکسن در انگلیس و آمریکا باعث ایجاد بحث هایی در اتحادیه اروپا شد. پس از چراغ سبز سازمان دارویی اروپا به واکسن های جدید، چند کشور اروپایی هفته جاری تزریق این واکسن را به امید متوقف کردن شیوع عفونت ها آغاز کردند. محموله های اولیه این واکسن،  هفته جاری به آلمان، فرانسه، اتریش و ایتالیا می رود و در ژانویه محموله های دیگری به سوییس و هلند می رسند.

اروپایی‌ها سال ۲۰۲۰ را که با همه گیری ناگهانی ویروس کرونا آغاز شد، در حالی با غافلگیری از نوع جهش یافته این ویروس به پایان می‌رسانند که شاخص های اقتصادی نشان از تاثیرات عمیق و طولانی مدت پیامدهای این همه‌گیری بر اقتصاد کشورها و زندگی عادی مردم قاره سبز دارد.

براساس آخرین به‌روزرسانی تارنمای وردمترز در حال حاضر بیش از ۸۰ میلیون مبتلا به ویروس کرونا و بالغ بر یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرگ و میر ناشی از آن به ثبت رسیده است.  

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha