به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی و امور بین الملل معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی در نشست هم اندیشی با روسای ادارات قرآن، عترت و نماز سراسر کشور اظهار داشت: در استان ها باید در زمینه امر به معروف و نهی از منکر توجه ویژه ای داشته باشیم.
وی افزود: در حوزه ستادی اقدامات خوبی انجام شده و کانال امر به معروف و نهی از منکر تشکیل شده است و همچنین محتواهای خوبی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر در کانال قرآن، عترت و نماز بارگذاری شده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: همچنین تعامل خوبی با ستاد امر به معروف و نهی از منکر صورت گرفته و از محتواهای تولیدی آنها در این کانال استفاده شده است.
کانال های استانی در زمینه امر به معروف و نهی از منکر تشکیل شود
کاظمی افزود: انتظار میرود در استانها نیز کانالی در زمینه امر به معروف و نهی از منکر تشکیل شود و به این موضوع توجه بیشتری شود زیرا همه وظیفه داریم در احیای امر به معروف و نهی از منکر و همچنین احیا و ترویج مصادیق معروف و پیشگیری ازمصادیق منکر در جامعه کوشش کنیم.
وی ادامه داد: سال گذشته بخشنامه توسعه و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر ارسال شد و در آنجا شبکههای را به عنوان یاوران امر به معروف و نهی از منکر و یادآوران امر به معروف و نهی از منکر طراحی و تدوین کردیم و کار دیگر برگزاری جشنواره مفلحون بود که هدف آن تقدیر از کسانی است که در حوزه امر به معروف و نهی از منکر اقدامات ماندگاری انجام داده اند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: همچنین ابتکارات و خلاقیت های برخی استانها بسیار ارزشمند است و مطلع هستیم که در استان ها چه اقدامات خوبی صورت می گیرد.
کاظمی یادآور شد: فعالیت های حوزه قرآن، عترت و نماز عمود خیمه دین و نظام جمهوری اسلامی ایران است، کار کردن در نظام تعلیم و تربیت افتخار است اما کار کردن در حوزه قرآن، عترت و نماز لطف و عنایت ای از جانب پروردگار. انشاالله همه ما قدردان این نعمت باشیم.
مدیریت کانال های ۱۷ گانه قرآن، عترت و نماز را در راستای سیاست تمرکز زدایی به استانها واگذار می کنیم
همچنین محمدرضا مسیب زاده مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در ادامه این جلسه گفت: در راستای سیاست تمرکز زدایی قصد داریم کار مدیریت ۱۷ کانال تخصصی قرارگاه مجازی قرآن، عترت و نماز را به استان ها واگذار کنیم.
وی افزود: همچنین قصد داریم دبیرخانه کانال های تخصصی قرآن، عترت و نماز در استان ها سراسر کشور راه اندازی کنیم که این دبیرخانه ها هرکدام وظایف معینی دارند و اهداف آنها مشخص است دستورالعمل مناسب و ارزشمندی هم برای قرارگاه های قرآن، عترت و نماز وجود دارد که کار بسیار ارزشمندی خواهد بود.
مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: همچنین حدود۱۲۶ هزار نفر در دوره های آموزش نماز شرکت کرده اند که استقبال بسیار چشمگیری بوده، درحالی که پیش بینی ما ۶۰ هزار نفر بود یعنی ٢٠ هزار نفر مربوط به آموزش عملی وجشن تکلیف دختران، ٢٠ هزار نفر مربوط به آموزش عملی وجشن تکلیف پسران و ٢٠ هزار نفر مربوط به آموزش طرح مبین(مدیریت برنامه یاوران نماز) بود که بیش از ۱۲۶هزار نفر در این دوره ها شرکت کرده اند و از آموزشهای آن بهرهمند شده اند
مسیب زاده تصریح کرد: از دیگر اقدامات خوب و مهمی که انجام شده است برگزاری پیش اجلاسیه های نماز در سطح استان ها است، همچنین دوره سواد رسانه ای برای ۲ هزار نفر پیشبینی شده بود اما به طور غیرمستقیم ۵۰ هزار نفر از آموزش های آن بهرهمند شدند و حدود ۱۵۰۰ نفر نیز پس از آزمون مرحله پایانی به مرحله پیشرفته راه یافتند که پیشبینی میکنیم حدود ۵۰۰ نفر نیز به مرحله تکمیلی راه یابند که کار بسیار ارزشمندی در حوزه ارتقاء سواد رسانه ای همکاران بوده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در حوزه هیاتهای دانش آموزی اقدامات بسیار ارزشمندی در فضای مجازی صورت گرفته است که مهمترین آن برگزاری جلسات زنده و استفاده از روحانیون و مادحین در این جلسات است. علاوه بر این در حوزه دارالقرآن ها، امام شناسی (مصباح الهدی) امر به معروف و نهی از منکر نیز در شبکه شاد اقدامات خوبی صورت گرفته و محتواهای ارزشمندی در این زمینه تولید شده است.
جشنواره مفلحون به زودی برگزار می شود
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: برگزاری جشنواره مفلحون نیز در دستورکار قرار دارد و قرار است از کسانی که در زمینه امر به معروف و نهی از منکر اقدامات ارزشمندی انجام دادند.
ارسال ۱۸ هزار اثر به دبیرخانه بیست و نهمین اجلاسیه سراسری نماز
در ادامه جلسه رضا بهشتی باویل خمعاون اقامه نماز اداره کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت : اقدامات خوبی در زمینه برگزاری پیش اجلاسیه های نماز و همچنین جشن تکلیف های دانش آموزی به صورت مجازی صورت گرفته و امسال بیست و نهمین دبیرخانه بیست و نهمین اجلاس سراسری نمازدانش آموزی را در استان یزد تشکیل شده است.
وی ادامه داد تاکنون ۱۸ هزار اثر به دبیرخانه ارسال شده که ۴ هزار اثر در چهارچوب موضوعات و ۱۴۰۰۰ خارج از فراخوان این اجلاسیه است همچنین برای ارزیابی اقدامات استان تا در زمینه نماز صرفاازظرفیت سامانه سجاده استفاده میشود که عملکرد استان ها در زمینه نماز دراین سامانه بارگذاری خواهد شد.
وی تصریح کرد: رویکرد اصلی ما در فعالیت ها کاهش تصدی گری ستادی و تمرکززدایی و تحقق مشارکت استانها در فعالیت ها است برای اینکه بتوانیم تحولات ارزشمندی را در حوزه فعالیت های انجام دهیم باید تحول در ساختار به وجود بیاید.
نظر شما