اسعد فهیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان تسهیلات شامل ۱۰ هزار و ۷۱۹ میلیارد ریال به بخش کشاورزی، ۹۴۴ میلیارد ریال به بخش بازرگانی و خدمات، ۱۳۹ میلیارد ریال به بخش مسکن و ساختمان، ۳۱ میلیارد ریال به بخش صنعت و معدن است.
وی اضافه کرد: از مبلغ تسهیلات پرداخت شده در ۹ ماه منتهی به آذر امسال مبلغ یک هزار و ۵۰۵ میلیارد ریال در قالب ۶ هزار و ۷۶۵ فقره به کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی، ۲ هزار و ۶۱۶ میلیارد در قالب پنج هزار و ۵۶ فقره به پرورش دام، طیور و آبزیان، مبلغ ۲ هزار و ۷۴۹ میلیارد ریال در قالب ۲ هزار ۱۲۷ فقره به طرحهای خدمات کشاورزی، بازرگانی و صنایع مرتبط با کشاورزی پرداخت شده است.
فهیمی یادآور شد: همچنین ۵۰۷ میلیارد ریال در قالب ۶۳۴ فقره به زیربخش باغداری، مبلغ یک هزار و ۹۱۱ میلیارد ریال در قالب یک هزار و ۹۳۶ فقره به خرید و توسعه ماشین آلات کشاورزی، مبلغ ۹۲۱ میلیارد ریال شامل یک هزار و ۹۲۸ فقره تسهیلات قرض الحسنه (ازدواج و هزینه درمان) از دیگر بخشهایی بوده که این بانک تسهیلات پرداخت کرده است.
وی افزود: از دیگر تسهیلات این مدت ۱۷ میلیارد ریال در قالب ۵۰ فقره برای پرورش زنبور عسل و کرم ابریشم، ۱۹۷ میلیارد ریال در قالب ۵۲۵ فقره به طرحهای قالیبافی و صنایع دستی و روستایی، مبلغ ۹۶ میلیارد ریال در قالب ۹۶ فقره به طرحهای آب و خاک و مبلغ یک هزار و ۳۱۴ میلیارد ریال در قالب سه هزار و ۱۳۸ فقره برای سایر موارد است.
مدیر امور شعب بانک کشاورزی کردستان گفت: این بانک در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی نقش خود را در حمایت مالی از توسعه زیر بخشهای کشاورزی و فناوری و بکارگیری دانشآموختگان رشتههای کشاورزی همچنین در راستای ایفای مسوولیت اجتماعی خویش تسهیلات خود را در قالب عقود اسلامی به روستاییان، کشاورزان و زنان روستایی پرداخت کرده است.
بانک کشاورزی کردستان دارای ۳۹ شعبه و یک باجه بوده که این تعداد شامل ۱۶ شعبه اصلی، ۱۱ شعبه شهری و ۱۲ شعبه روستایی در تمام شهرستانها و بخشهای استان شده است.
این بانک نسبت به سایر بانکها از پراکندگی جغرافیایی بیشتری برخوردار بوده و دارای ۶۷ دستگاه خودپرداز، تعداد ۹ هزار و ۴۲۲ دستگاه پایانه فروش و پنج دستگاه ایستا بانک در سطح استان کردستان است.
نظر شما