شاهین محمدصادقی عصر پنجشنبه در مراسم اهدای ۱۲۰ بسته کمک معیشتی در قالب طرح شهید سلیمانی در قوچان افزود: این طرح حساب شده و با موازین علمی مطابقت دارد بهطوری که گروهی از پزشکان باتجربه و باسابقههای بالا در وزارت بهداشت و هیاتهای علمی آن را برنامهریزی کردهاند.
وی ادامه داد: البته چالشهای بسیار در روزهای ابتدایی این طرح با وزارت بهداشت وجود داشت اما امروز بسیاری نسبت به علمی بودن آن اذعان دارند که توانسته بسیاری از خلاءهای وزارت بهداشت را بپوشاند.
رییس بسیج جامعه پزشکی کشور با بیان اینکه در این طرح استفاده از ظرفیت مردمی، ائمه جماعات، زنان خانهدار و همه اقشار جامعه در نظر گرفته شده است، گفت: بیماریابی فعال، جداسازی هوشمند و حمایتهای هدفدار از مهمترین اهداف این طرح است که در کنار سایر اقدامات میتواند موجب کاهش سریع مرگومیر، تعداد بیماران و بستری شدگان شود.
وی یکی از مهمترین دستاوردهای طرح شهید سلیمانی را متحد کردن همه حول محور نام این شهید دانست و افزود: امروز هماهنگی و یکصدایی برای شکست کرونا ایجادشده و دیگر کسی به دنبال کشمکش و دعوا نیست تا انرژیاش هدر رود.
محمدصادقی با اشاره به خصلتهای فراوان شهید سلیمانی ادامه داد: این شهید از هیچ مشکلی هراس نداشت و درصدد این نبود برای خود نام و نشانی بسازد بلکه اصل برای او مردم بود و نسبت به سرنوشت آنها حساس بود.
خراسان رضوی پیشتاز اجرای طرح شهید سلیمانی در کشور
مسوول سازمان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی نیز در این مراسم با بیان اینکه این استان در اجرای طرح شهید سلیمانی در کشور پیشتاز بوده است گفت: این طرح در خراسان رضوی از بیستم آبان ماه آغاز شد که پس از ۵۰ روز اینک شاهد پیامدهایی در حوزه کنترل بیماری هستیم.
محسن ذاکریان با بیان اینکه ۳۰ هزار نیروی بسیجی در ۲ هزار و ۶۰۰ مسجد اجرا کننده طرح شهید سلیمانی هستند افزود: در ابتدای اجرای طرح روزانه ۴۲۰ بیمار بستری شده و ۵۷ فوتی ناشی از کرونا در استان داشتیم که با اجرای این طرح امروز شاهد ۱۳۰ بیمار بستری و فوت کمتر از ۱۰ نفر در روز هستیم.
اختصاص ۶۰۰ کیت تشخیص سریع کرونا به قوچان
مدیر شبکه بهداشت و درمان قوچان نیز با بیان اینکه سپاه با اجرای طرح شهید سلیمانی کمک شایانی در قطع زنجیره انتقال کرونا داشت گفت: تاکنون ۶۱ هزار نفر در این شهرستان در زمینه کرونا غربالگری شدهاند که در غربالگریهای طرح شهید سلیمانی ۴۷۷ نفر مشکوک به بیماری شناسایی و به مراکز درمانی ارجاع داده شدند.
فرشید فتحی مقدم بابیان اینکه در این طرح، شهرستان قوچان به ۹ ناحیه تقسیم و ۲۴ تیم مراقبتی با ۹۴ نیرو ، ۱۵ تیم نظارتی و ۱۵ تیم حمایتی در قالب کمیتههای نظارت، حمایت و رهگیری بیمار تشکیل شدند افزود: تاکنون ۶۰۰ کیت تشخیص سریع کرونا توسط دانشگاه علوم پزشکی به قوچان اختصاص یافته که ۲۰۵ کیت در مراکز منتخب ۱۶ ساعته، ۱۰۵ کیت در مراکز روستایی و ۲۳۵ کیت در طرح شهید سلیمانی استفاده شده است و از این میزان ۱۸.۷ درصد کیتها مثبت بوده است.
وی ادامه داد: در این طرح ۲۰۲ مورد تست PCR نیز انجام شد که ۸۶ مورد آن مثبت بوده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان قوچان بابیان اینکه چک لیستهایی آماده و در اختیار نیروهای بسیج و هلالاحمر برای نظارت قرار داده شده است گفت: تاکنون ۴۴۲ چکلیست نظارت توسط نیروهای هلالاحمر و ۷۲ چکلیست توسط بسیجیان تکمیل شده است.
شهرستان ۱۸۰ هزار نفری قوچان در ۱۳۷ کیلومتری شمال غربی مشهد قرار دارد.
نظر شما