۱۱ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۳۶
کد خبرنگار: 2971
کد خبر: 84169018
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

روسیه در تلاش برای استقرار ایستگاه تحقیقاتی در کره ماه

مسکو - ایرنا - رئیس سازمان فضایی فدرال روسیه (روسکوسموس ) از برنامه این کشور برای ارسال ایستگاه تحقیقاتی به کره ماه در سالهای آینده خبر داد.

به گزارش ایرنا، دمیتری راگوزین رئیس شرکت فضایی دولتی «روس کاسموس» روسیه، در فیلمی که در کانال یوتیوب وی منتشر شد، خطاب به خدمه ایستگاه فضایی بین المللی با بیان اینکه اجرای این برنامه از سال ۲۰۲۱ آغاز می شود، اظهار کرد: ما برای ارسال ایستگاه تحقیقاتی «لونا-۲۵» به کره ماه برنامه ریزی کرده ایم. 

وی خاطرنشان کرد که در آستانه سال نوی میلادی، شرکت روس کاسموس برنامه واحدی را برای تحقیقات فضایی در کره ماه تدوین کرد.

رئیس روس کاسموس گفت: حتی مدیریت ویژه کره ماه تاسیس شده است که من ریاست آن را برعهده گرفته ام. من قصد دارم همه جزییات مربوط به اجرای این برنامه برای ماموریت های به کره ماه را کنترل کنم. 

 به گفته وی، پس از اعزام ایستگاه تحقیقاتی لونا-۲۵ به کره ماه، ایستگاه تحقیقاتی لونا-۲۶ به مدار کره زمین پرتاب خواهد شد و پرتاب این ایستگاه برای سال ۲۰۲۴ برنامه ریزی شده است. در سال ۲۰۲۵ هم ایستگاه تحقیقاتی لونا-۲۷ در کزه ماه مستقر خواهد شد.

به گفته این مقام روس، فضانوردان روسیه با فضاپیمای ویژه ای در سال ۲۰۲۸ کره ماه را دور خواهند زد. 

رسانه های روسی پیشتر اعلام کرده بودند، روسیه در راستای توسعه برنامه های فضایی خود برای سفر به کرات دیگر، فضاپیمای ویژه سفر به کره ماه می سازد.

 'گنادی رایکونوف' مدیر عامل شرکت دولتی 'انستیتو ماشین سازی' روسیه در این رابطه به خبرگزاری روسی اینترفکس گفت: طراحی فضاپیمای سرنشین دار ویژه سفر به کره ماه آغاز شده است.

به گفته این مقام صنایع فضایی روسیه، باید فضاپیماهایی برای سفر و استقرار در کره ماه و انتقال محمولات به آن و نیز دستگاههای ویژه حمل این فضاپیماها در مدار زمین و نیز خدمات ویژه تعمیر و نگهداری آنها ایجاد شود.

وی افزود: با توجه به برنامه کشورهای مختلف برای مطالعه و حضور در پهنه فضا، نیاز به زیرساخت ها و تاسیسات فضایی جدید و پیشرفته وجود دارد.

مقام های روس اعلام کرده اند قصد دارند برنامه اکتشافی فضا و از جمله فرود بر روی ماه و انجام تحقیقات بر منظومه شمسی را به اجرا درآورند.

این برنامه برای ۱۸ سال آینده تدوین شده و شامل پرواز سفینه‌های سرنشین‌دار به ماه و فرود گروه کارشناسان روسی بر روی کره نقره ای است و ایجاد ایستگاه تحقیقاتی در کره مریخ از دیگر برنامه‌های فضایی این کشور می باشد.

این در حالی است که کارشناسان معتقدند برنامه ریزی برای فرود انسان در ماه به این سادگی ها امکان پذیر نیست و فارغ از مسایل و مشکلات فنی با چالش های اساسی در زمینه تامین منابع مالی مورد نیاز برای اجرای طرح های اکتشافی مواجه می باشد.

'الکساندر ژلژنیاکوف' عضو آکادمی علوم فضایی روسیه در این باره خاطرنشان کرد: پروژه سفر به ماه بسیار گران قیمت است، به طوری که تنها ساخت تجهیران فنی و فراهم کردن مقدمات پرواز انسان به این سیاره در یک دهه آینده به ۵۰ میلیارد روبل (معادل حدود ۷۰۰ میلیون دلار ) بودجه سالیانه نیاز دارد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha