کوهسار رسولیتبار روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ایجاد مبلمان شهری، کاهش سرقت شبکه، استانداردسازی شبکه، کاهش تلفات انرژی، افزایش قابلیت اطمینان شبکه، کاهش خطر برق گرفتگی و افزایش سطح ایمنی اشخاص و تجهیزات از جمله مزیتهای تبدیل شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار است.
وی به احداث ۴۶۸ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف و ۸۱۹ دستگاه پست هوایی و زمینی در استان از سال ۹۸ تاکنون اشاره کرد و افزود: در این مدت به ۲۹ دکل مخابراتی در شرایط آب و هوایی سخت و در مناطق صعب العبور روستاهای استان با ۶۰ میلیارد ریال اعتبار برقرسانی شد.
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق کردستان یادآور شد: طی ۱۸ ماه اخیر هم یک هزار و ۴۳۰ متر شبکه روشنایی معابر در کمربندی آبیدر سنندج به طرف روستای حسن آباد با ۲ میلیارد و ۸۳۰ میلیون ریال اعتبار احداث شده و به بهره برداری رسیده است.
رسولیتبار اضافه کرد: ارائه ۸۳ خدمت به صورت غیرحضوری، اجرای طرح چاوش (چشمانداز اصلاح ولتاژ شبکه) با نصب هشت هزار کنتور در نقاط انتهای شبکه و هوشمندسازی شبکه با نصب چهار هزار و ۷۵۰ کنتور هوشمند، از دیگر اقدامات این شرکت در استان است.
در حال حاضر ۶۷۲ هزار مشترک در کردستان از خدمات شرکت برق برخوردار بوده و ضریب نفوذ برق در شهرها ۱۰۰ درصد بوده و تمام روستاهای بالای پنج خانوار جمعیت به شبکه سراسری برق متصل هستند.
نظر شما