قربان فتح الله زاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینکه هرواحد خون اهدایی می تواند جان سه نفر را نجات دهد، افزود: با توجه به افزایش میزان شیوع ویروس در ماههای اخیر، تقاضا از سوی بیمارستانهای شهرستان برای دریافت پلاسمای بهبود یافتگان افزایش یافته و باید تامین این تقاضا محقق شود اما در حال حاضر با توجه به کاهش آمار بیماری، درخواست پلاسمای خون نیز کاهش یافته است.
وی اظهار کرد: بنابراین از بهبود یافتگان پلاسما می خواهیم با توجه به اینکه با گذر زمان میزان پادتن تولیدی در خون آنها کاهش می یابد و دو ماه ابتدای بعد از بهبودی بهترین زمان ممکن برای اهدای پلاسما است، برای اهدای پلاسما به مرکز انتقال خون خوی مراجعه کنند به یاری هموطنان بیمار بشتابند.
وی استفاده از پلاسمای خون افراد بهبود یافته را اقدامی نوین برای کمک به درمان بیماران عنوان کرد و اظهار داشت: دریافت پلاسمای خون بیماران بهبود یافته از بیماری کووید۱۹ و اهدای آن به مبتلایان، نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی آنان دارد.
وی با اشاره به اینکه کمبود ذخایر خونی در خوی وجود ندارد، بیان کرد: در حال حاضر مشکل خاصی از بابت دخایر خونی در شهرستان وجود ندارد اما همشهریان در این روزهای سرد سال حتما در اهدای خون جدیت داشته تا در مواقع اضطراری با مشکل مواجهه نشویم.
به گزارش ایرنا، پلاسمای بهبود یافتگان بیماری کرونا پس از بهبودی کامل و گذراندن دوره قرنطینه که به بالاترین سطح آنتیبادی میرسد، میتواند جان بیماران بدحال مبتلا به کووید۱۹ را نجات دهد.
نظر شما