کلینیک حمایت تسکینی سرطان در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود

کرمانشاه- ایرنا- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، از راه‌اندازی کلینیک حمایت تسکینی سرطان در استان خبر داد و گفت: این کلینیک به منظور ارایه خدمات درمانی، تسکینی به بیماران سرطانی راه‌اندازی می‌شود.

دکتر «بهمن روشنی» روز شنبه به ایرنا افزود: ارزیابی بیمار و خانواده، مدیریت علایم جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی و آموزش به بیمار، خانواده و مراقبین از فعالیت های این مرکز خواهد بود.

او گفت: با راه‌اندازی این مرکز انجام مشاوره‌ها و پیگیری وضعیت بیماران به صورت تلفنی امکان پذیر خواهد بود.

تجهیز بیمارستان های کرمانشاه به امکانات و تجهیزات مدرن مربوط به درمان بیماران سرطانی از چند سال قبل در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفته و در اواخر آذرماه امسال کرمانشاه صاحب دستگاه پیشرفته درمان بیماران سرطانی شد.

کرمانشاه صاحب دستگاه‌های پیشرفته تشخیص سرطان شد

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این ارتباط در گفت و گو با ایرنا از ورود یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های «پت اسکن» دنیا به کرمانشاه خبر داد و گفت: با تشخیص‌های این دستگاه پیشرفته درمان بیماران سرطانی موثرتر خواهد شد.

به گفته دکتر «محمودرضا مرادی» با اشاره به تداوم روند پیشتازی دانشگاه در کشور برای ورود پیشرفته‌ترین‌ها به استان در حوزه تجهیزات پزشکی، افزود: سرانجام تلاش‌های جمعی خدمتگزاران مردم در نظام سلامت و آرزوی دیرینه متخصصین و بیماران نیازمند غرب کشور به ثمر نشست و امروز شاهد ورود یک دستگاه پیشرفته پت سی تی به دیار کرمانشاه بودیم.

او گفت: این دستگاه دهمین دستگاه کشور است و کرمانشاه چهارمین دانشگاه علوم پزشکی در میزبانی این دستگاه پیشرفته در کشور خواهد بود.

وی اظهار داشت: ارزش ریالی تقریبی این دستگاه که از محل مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه تامین اعتبار شده با ارز آزاد نزدیک به ۴۵ میلیارد تومان است.

به گفته وی، این دستگاه در مرکز جامع سرطان مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) کرمانشاه نصب خواهد شد.

حلقه تولید رادیو دارو و تشخیص بیماری سرطان در کرمانشاه تکمیل شد

 مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در گفت و گو با ایرنا افزود: با ورود دستگاه «پت سی تی» به استان، حلقه تولید رادیو دارو و تشخیص بیماری توسط این دستگاه، تکمیل و مرکز جامع سرطان مجتمع آموزشی درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه به بی‌نظیرترین مرکز تشخیص و درمان سرطان کشور تبدیل شد.

دکتر «تورج شیرزادیان» افزود: دستگاه مولد رادیو دارو و تکمیل کننده این سیستم، دستگاه سیکلترون است که با پیگیری‌های مستمر، این دستگاه نیز به نام کرمانشاه و برای استان‌های غربی کشور (همدان، لرستان، کردستان، ایلام و کرمانشاه) در دستور کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گرفت.

وی در ادامه توضیح داد: استفاده از دستگاه پت اسکن به منظور تشخیص دقیق، پیگیری و در مواردی هم پیش بینی سیر پیشرفت یا عود بیماری در کشورهای پیشرفته به صورت چشمگیری در حال افزایش است.

او گفت: خوشبختانه با درایت مسوولان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، این بخش مهم در نقشه جامع سرطان دانشگاه به عنوان مرکزیت غرب کشوری پیش‌بینی و همچنین در سند چشم انداز ۱۴۰۴ منظور شده است.  

وی اظهار داشت: سال گذشته خرید ۲ دستگاه پت سی تی برای دانشگاه‌های علوم پزشکی کرمانشاه و اصفهان در دستور کار خرید وزارت بهداشت قرار گرفت که با پیگیری‌های مستمر، اولین دستگاه وارد شده به کشور به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اختصاص پیدا کرد. ‌
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر بیش از سه هزار تخت در ۱۸ بیمارستان دولتی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی دارد و یکی از قطب های درمان غرب کشور محسوب می‌شود.