به گزارش ایرنا، انتخابات به عنوان یک اصل در نظام سیاسی مبتنی بر مردم سالاری است و مردم کشورمان در طول تاریخ انقلاب اسلامی بارها در این ماراتن سیاسی مهم شرکت کردهاند و با حضور در پای صندوقهای رای، مهر تاییدی بر وفاداری به نظام و انقلاب و بر لزوم تلاش برای توسعه و آبادانی هر چه بیشتر ایران اسلامی تاکید داشتهاند.
هرگاه مردم با مشارکت بالا در انتخابات مختلف به ویژه ریاست جمهوری حضور داشتهاند، دولت و رییس آن به عنوان سکاندار اول اجرایی کشور، با توان و قدرت بیشتری در راه خدمت به آنان و دفاع از خواستهها و منافع ملی در مناسبات منطقهای و بینالمللی قدم برداشته است.
بارها در طول انقلاب و انتخاباتهای گوناگون دیدیم که حضور گرم مردم در انتخابات و مشارکت حداکثری آنان، فرد یا افراد منتخب، با اعتماد به نفس بیشتری چه در سطح داخلی و چه خارجی در بخشهای اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی حرکت کردند و توسعه در تمام زمینهها نمود بیشتری داشت.
حالا نوبت به آزمونی دیگر به نام سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا رسیده و فرصتی پیش آمده است تا در سال ۱۴۰۰ مردم آگاه و دوستدار وطن، برگی زرین از تاریخ سیاسی ایران را رقم بزنند.
خیلیها از جمله کشورهای بیگانه منتظرند ببیند این بار حضور ملت ایران در انتخابات سال آینده چگونه خواهد بود تا این مشارکت تبیینگر سیاست آنان نسبت به جمهوری اسلامی باشد به همین خاطر مشارکت مردم در این ماراتن سیاسی نقشی تعیین کننده هم در داخل و هم در سطح منطقهای و بینالمللی و از لحاظ امنیت ملی دارد.
قطعا در شرایطی که کشورمان با مشکل شیوع کرونا و آثار آن دست و پنجه نرم میکند و در کنار تمام مشکلات اقتصادی و اجتماعی، بیتوجهی به انتخابات سال ۱۴۰۰ نیز بر دیگر مشکلات میافزاید و راه را برای رفع دغدغههای مردم سختتر میکند، ضمن اینکه در کنار آن زمینه برای جسارت و دندانتیزی دشمنان به ویژه آمریکا و اسراییل نسبت به منافع ملی و حاکمیت و استقلال کشورمان بیشتر فراهم میشود.
ناگفته پیداست که انتخاب رییس جمهوری به عنوان گزینش بالاترین مقام اجرایی کشور، امری خطیر بوده و کاهش مشارکت در انتخابات میتواند منجر به حضور فردی با توان کمتر در منصب ریاست دولت شود که با توجه به اهمیت بالای این مسوولیت، حتما عواقب ناگواری نیز برای حاکمیت و مردم به دنبال خواهد داشت.
کاهش مشارکت در انتخابات میتواند منجر به حضور فردی با توان کمتر در سمت ریاست دولت شود و با توجه به اهمیت بالای این مسوولیت، حتما عواقب ناگواری نیز برای حاکمیت و مردم به دنبال خواهد داشت.
این قضیه در انتخابات شوراهای شهر و روستا نیز صدق میکند و چه بسا پایین بودن مشارکت مردم و اهمیت ندادن به این انتخاب مهم، مشکلات بیشتری را برای جامعه در سطح مدیریتی پایینتر جامعه ایجاد کند، چراکه بیشترین ارتباط با مردم را همین اعضا شوراهای شهر و روستا دارند.
کارشناسان و فعالان سیاسی در این زمینه و در رابطه با خطرات و پیامدهای مشارکت پایین مردم در انتخابات سال آینده و مزیت حضور گرم آنان در پای صندوقهای رای بهتر میتوانند توضیح دهند.
ناامیدی دشمنان با حضور گرم مردم در انتخابات
دبیر جمعیت نیروهای انقلاب اسلامی در کردستان ناامیدی دشمنان را مهمترین مزیت حضور گرم مردم در انتخابات سال آینده اعلام کرد و گفت: انتخابات مهمترین رویداد در سال ۱۴۰۰ و سرآغاز گام دوم انقلاب است و همه دنیا نظارهگر حضور مردم در این ماراتن سیاسی هستند.
عباس حسینپناهی با بیان اینکه در گام دوم انقلاب باید دنبال عملی کردن رهنمودهای رهبری باشیم، افزود: دشمنان در صدد هستند که حضور مردم ایران در صحنه انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا را ضعیف و کمرنگ کنند که این موضوع با مشارکت گسترده ملت غیور و باشعور کشورمان محقق نخواهد شد.
وی تاکید کرد: هر چه شاهد مشارکت گسترده مردم در انتخابات سال ۱۴۰۰ باشیم، دشمنان ناامیدتر شده و ترفندهای آنان خنثی خواهد شد و در کنار آن به فرموده و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب نیز لبیک گفتهایم.هر چه شاهد مشارکت گسترده مردم در انتخابات سال ۱۴۰۰ باشیم، دشمنان ناامیدتر شده و ترفندهای آنان خنثی خواهد شد و در کنار آن به فرموده و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب نیز لبیک گفتهایم.
دبیر جمعیت نیروهای انقلاب اسلامی در کردستان یادآور شد: جنبه مثبت دیگر حضور پرشور مردم در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها این است که با این کار خود نشان میدهند که حامی و خواهان نظام و انقلاب و رهبری هستند.
حسینپناهی بر لزوم انتخاب فردی اصلح برای رفع مشکلات مردم تاکید کرد و اظهار داشت: به طور قطع بیتوجهی مردم و مشارکت پایین آنان در پای صندوقهای رای باعث جسارت بیشتر دشمنان میشود تا احساس کنند که سیاستهایش در ایران موفقیتآمیز بوده است.
وی با بیان اینکه باید فرد یا افرادی اصلح، دلسوز، مردمی و امانتدار را باید در انتخابات پیش رو انتخاب کنیم، افزود: مهمترین بحث در انتخابات سال آینده موضوع مشکلات اقتصادی است که باید دولت جدید با تمام توان در این راستا حرکت کند، چراکه دشمنان از این حوزه برای ضربه به کشور وارد عمل شدهاند.
دبیر جمعیت نیروهای انقلاب اسلامی در کردستان گفت: مسوولان هرچه بیشتر به مردم تکیه کنند در امور خود موفقتر خواهند شد و آنان باید قدردان مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی باشند و برای رفع مشکلات اقتصادی تلاش کنند.
مشارکت بالا در انتخابات تهدیدات خارجی را خنثی میکند
فعال سیاسی و عضو شورای اصلاح طلبان کردستان هم میگوید: بالا بودن مشارکت مردم در انتخابات آینده ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا، زمینه برای سوءاستفاده دشمنان و تهدیدات خارجی علیه کشورمان را بی اثر و خنثی خواهد کرد.
محمدحسین عباس آبادی اضافه کرد: مشارکت پایین مردم در انتخابات آینده، باعث افزایش تهدید کشورهای بیگانه نسبت به کیان ایران اسلامی و خدشه به یکپارچگی کشور است.مشارکت پایین مردم در انتخابات آینده، باعث افزایش تهدید کشورهای بیگانه نسبت به کیان ایران اسلامی و خدشه به یکپارچگی کشور است.
وی افزود: کاهش حضور مردم در صحنه انتخابات، موضع ایران را در عرصه بینالملل با ضعف مواجه میکند و میتواند جذب سرمایهگذاری خارجی را نیز تحت تاثیر قرار دهد.
عضو شورای اصلاح طلبان کردستان تاکید کرد: کاهش میزان همکاری سازمانهای بینالمللی با ایران و ناامیدی و سرخورده شدن مردم، از دیگر تبعات عدم شرکت گسترده در انتخابات است.
عباسآبادی یکی دیگر از تبعات مشارکت پایین مردم در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در سال آینده را کاهش میل بخشهای مختلف به سرمایهگذاری مادی و معنوی در راستای توسعه کشور عنوان کرد.
وی یادآور شد: رییس جمهور یا مسوولانی که با مشارکت پایین مردم انتخاب میشوند، از پشتوانه مردمی کمتری برخوردار بوده و توان آنان برای اعمال قدرت و انجام وظایف کاهش یافته و قدرت مانور آنها در عرصه بین الملل نیز کم خواهد شد.
این فعال سیاسی در کردستان با بیان اینکه جمهوریت یک اصل اساسی در جمهوری اسلامی است، اضافه کرد: اعتقاد دارم برای توسعه کشور و تداوم شکوهمندانه روند روبه رشد انقلاب اسلامی در شرایط حاضر و با توجه به معادلات جهانی مهمترین بحث، بالا بودن مشارکت مردم در انتخابات است.
عباسآبادی گفت: حضور گرم و گسترده مردم در انتخابات، میتواند تهدیدات خارجی را دفع و همکاریهای بینالمللی را افزایش داده و روح امیدواری و مشارکت برای فرآیند توسعه در کشور را افزایش دهد.
حضور پرشور مردم در انتخابات سال آینده حیاتی است
دبیر حزب جمعیت اسلامی فرهنگیان کردستان نیز در این رابطه اظهار داشت: حضور پرشور مردم در انتخابات برای نظام و امنیت کشور حیاتی است و هر چه مشارکت بالا باشد، انگیزه دشمنان برای تهدید علیه ایران کمتر میشود.
منصور نصرتیشعار اضافه کرد: در شرایط کنونی و با توجه به مسائل منطقهای و بینالمللی هرچقدر مشارکت مردم در انتخابات ریاستجمهوری و شوراهای شهر و روستا بیشتر باشد، قدرت چانهزنی ایران در جهان افزایش خواهد یافت.
وی یادآورشد: مشارکت بالا در پای صندوقهای رای، پشتیبانی برای نظام خواهد بود و اجازه عملی شدن ترفندهای توطئهگران منطقهای و بینالمللی، از جمله آمریکا و اسرئیل علیه کشورمان را نخواهد داد.
دبیر حزب جمعیت اسلامی فرهنگیان کردستان حضور باشکوه ملت در انتخابات سال آینده را مایه دلخوشی مردم و نشانه حمایت آنان از نظام اعلام کرد و افزود: بزرگترین دغدغه مردم مسائل اقتصادی است و این مشکلات باید کمرنگ شود تا زمینه دلگرمی آنان برای حضور در انتخابات بهتر فراهم شود.
نصرتیشعار یکی از مزیتهای مشارکت بالا در انتخابات سال ۱۴۰۰ را انتخاب مسوولانی قوی و مطالبهگر دانست و اظهار داشت: دولت آینده باید قدرتمندتر و با انگیزهای بیشتر برای رفع مشکلات مردم از جمله مسائل اقتصادی تلاش کند.یکی از مزیتهای مشارکت بالا در انتخابات سال ۱۴۰۰، انتخاب مسوولانی قوی و مطالبهگر است
مسوولان پای کار باشند
بهرحال مردم ایران اسلامی طی سالهای گذشته همواره با آگاهی و بصیرت و حضور پرشور خود در انتخابات مختلف، نشان دادند که پای نظام و انقلاب ایستادهاند و باز هم برای حفظ کیان ایران و حاکمیت، از هیچ تلاشی فروگذار نمیکنند اما مسوولان نیز از هر دستگاه و قوهای باید تمام تلاش خود را برای رفع دغدغههای مردم بکار گیرند، چرا که در این اینصورت ملت نیز با قدرت بیشتری از آرمانهای نظام و انقلاب دفاع خواهند کرد.
انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ در سراسر کشور برگزار میشود.
نظر شما