عیسی منصوری روز شنبه در سفر به استان چهارمحال و بختیاری به منظور بازدید از طرحهای اشتغالزایی این استان در نشست بررسی طرحهای اشتغالزایی شهرستان بروجن افزود: اتکا کردن به تسهیلات و پیگیری برای دریافت وام بیشتر بیشک منجر به رونق اشتغال نمیشود بلکه باید برنامه هدفمندی ترسیم کرد که محور آن تمرکز بر اولویتهای هر منطقه است.
وی افزود: استانها برای حوزه اشتغال خود باید دارای برنامه بلندمدت باشند و ظرفیتهای مهم منطقه خود را شناسایی کنند تا با شکوفایی این ظرفیتها سایر بخشها هم از منافع آن بهرهمند شوند.
منصوری با تاکید بر حمایت کسبوکارها، تصریح کرد: طرحهایی که تاکنون شروع شده و نیمهکاره مانده و با مشکل مواجه شدهاند به گونهای برنامهریزی شود که با رفع این مشکلات طرحها تا پایان دولت به بهرهبرداری برسد و یا اگر کار جدیدی شروع میشود هدفگذاریها به شکلی باشد که این طرحها به نتیجه برسد.
معاون امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اشاره به ظرفیتهای شهرستان بروجن در حوزه اشتغال اظهار داشت: کشاورزی، گردشگری و صنعت از مهمترین ظرفیتهای این شهرستان به شمار میرود که برای اشتغالزایی در این حوزهها تمرکز شده است.
اللهکرم نصیری افزود: ۳۰ درصد جمعیت شهرستان بروجن روستایی است و در بخش بومگردی و گردشگری از جمله در چغاخور اقدامات قابل توجهی صورت گرفته است اما محدودیتهایی در قانون اشتغال پایدار روستایی و عشایری وجود دارد که امید است با رفع مشکلات آییننامهای بتوان از این طرح به نحو مطلوبی بهرهگیری کرد.
وی تصریح کرد:کشاورزی از دیگر ظرفیت های مهم شهرستان بروجن است و انتظار میرود این بخش به طور ویژه دیده شود و در حوزه کشتهای متراکم و گلخانهای اعتبارات مناسبی در نظر گرفته شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری احداث شهرکهای گلخانهای در روستاها را از مهمترین برنامههای شهرستان بروجن اعلام کرد و گفت: با توجه به مزیتهای نسبی استان در حوزه کشاورزی ایجاد شهرکهای گلخانهای در سالهای اخیر مدنظر قرار گرفته و امید است با توسعه این طرحها به رونق اشتغال به ویژه در روستاها کمک کرد.
به گزارش ایرنا، در این نشست مدیران دستگاههای اجرایی و نمایندگانی از بخش خصوصی فعال در حوزه کشاورزی و گردشگری به بیان نظرات و مشکلات خود پرداختند.
نظر شما