ابراهیم جلیلی روز یکشنبه در بازدید و بررسی مشکل این واحد تولیدی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این شرکت در سال ۱۳۸۲ با سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیارد ریال شروع به فعالیت کرده است.
وی با بیان اینکه این واحد تولیدی ۸۰ نفر اشتغال زایی داشته، افزود: محصولات این شرکت شامل موم دندانپزشکی، دندان مصنوعی، پلی متیل متاکریلات، وسایل قالب گیری، الاستو متر، بیو فیلم، پودرکاشت ناخن و مایع کاشت ناخن است.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ماکو ادامه داد: محصولات این واحد تولیدی علاوه بر عرضه داخلی به کشورهای همسایه نظیر ترکیه، عراق، جمهوری آذربایجان و روسیه صادر می شود.
وی اضافه کرد: این واحد تولیدی علاوه بر این محصولات، در زمان بحران کرونایی نسبت به ایجاد خط تولید ماسک با استاندارد بالا کرد و ۲ محصول ماسک پزشکی و غیر پزشکی را با اخذ مجوز های لازم تولید کرده است.
جلیلی گفت: متاسفانه به دلیل تولید بی رویه های ماسکهای غیر مجاز و زیر زمینی در سطح کشور و فروش با قیمت های پایین تر، خط تولید ماسک فعلا" متوقف شده و تولیدات این واحد در انبار این واحد تولیدی دپو شده است. که این سازمان در تلاش برای بازاریابی محصولات است.
به گزارش ایرنا منطقه آزاد ماکو به عنوان یکی از هفت منطقه آزاد کشور به لحاظ محدوده جغرافیایی منطبق بر شهرستان های ماکو، شوط، پلدشت و شهر مرزی بازرگان است؛ این منطقه در دولت تدبیر و امید به الگویی برای اقتصاد مقاومتی تبدیل شده است.
مساحت این منطقه حدود چهارهزار کیلومتر مربع بوده و به تنهایی بیش از ۷۵ درصد کل مساحت مناطق آزاد کشور را به خود اختصاص داده و دومین منطقه آزاد بزرگ دنیاست.
این منطقه در مجاورت ترکیه و جمهوری آذربایجان قرار دارد و طول مرزهای جمهوری اسلامی ایران در این منطقه با این کشورها به ترتیب ۱۳۰ و ۱۴۰کیلومتر است.
نظر شما