۹۱۳۷متقاضی طرح اقدام ملی مسکن در چهارمحال و بختیاری تعیین تکلیف شدند

شهرکرد-ایرنا- معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: ۹ هزار و ۱۳۷ نفر از متقاضیان مسکن در طرح اقدام ملی در این استان به دلیل تکمیل نشدن فرآیند تقاضا در فرصت تعیین‌شده، از فهرست متقاضیان این طرح حذف می‌شوند.

مجید نظری روز یکشنبه در نشست شورای تامین مسکن چهارمحال و بختیاری افزود: این تعداد از متقاضیان در مهلت تعیین‌شده برای هر یک از مراحل ثبت تقاضا، همچون بارگذاری مدارک، تکمیل پرونده، مراجعه حضوری و واریز وجه اقدام نکرده‌اند و بر اساس مصوبه شورای تامین مسکن استان از سامانه طرح اقدام ملی حذف می‌شوند تا در فرصت‌های بعدی، امکان نام‌نویسی متقاضیان جدید فراهم شود.

وی تصریح کرد: مرحله چهارم نام‌نویسی از متقاضیان مسکن در طرح اقدام ملی، دی‌ماه امسال آغاز می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری در ادامه بر لزوم همکاری هرچه بیشتر شهرداری‌ها با ستاد اجرایی طرح اقدام ملی مسکن و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای سرعت بخشی به روند اجرای این طرح ملی تأکید کرد و گفت: سهم ۱۰ درصدی شهرداری‌ها قابل‌توجه است و می‌توان پرداخت این سهم را در مراحل بعدی اجرای طرح نیز پیگیری کرد و لازم است برای به نتیجه رسیدن طرح تا پیش از پایان دولت دوازدهم اقدام مؤثرتری انجام شود.

نظری، کمبود زمین در برخی شهرهای چهارمحال و بختیاری را از مشکلات اجرای طرح اقدام ملی مسکن عنوان کرد و افزود: دستگاه‌های اجرایی برای اعلام اراضی مازاد و یا تغییر کاربری این اراضی در کوتاه‌ترین زمان اقدام کند.

وی یادآور شد: به دلیل تامین نشدن زمین مورد نیاز و پایین بودن تعداد متقاضیان مسکن در طرح اقدام ملی، برنامه‌ریزی برای جابه‌جایی و انتقال تقاضاهای ثبت‌شده در شهرهای کیان، بلداجی و باباحیدر در دستور کار قرار گرفت و مراحل اجرای ساخت مسکن برای متقاضیان این شهرها به ترتیب در شهرهای شهرکرد، بروجن و فارسان دنبال می‌شود.

نظری درباره اجرای خدمات زیربنایی همچون آب و فاضلاب، برق و گاز در طرح اقدام ملی مسکن گفت: بر اساس مصوبه شورای تامین مسکن استان، به‌زودی برآورد هزینه‌ها در دستگاه‌های خدمات رسان به‌روزرسانی می‌شود و برای تسهیل امور در این زمینه و پیگیری تامین اعتبار از سازمان ملی زمین و مسکن و اقدام خواهد شد.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست، با اشاره به اینکه ۱۶ هزار و ۵۱۹ نفر در این استان برای نام‌نویسی در طرح اقدام ملی مسکن اقدام کردند، گفت: از این تعداد تاکنون، سه هزار و ۹۹ متقاضی مبالغی بالای ۴۰۰ میلیون ریال آورده اولیه را به‌ حساب بانک مسکن واریز کرده‌اند.

علی‌رضا مقصودی افزود: تاکنون چهار هزار و ۴۷۳ واحد مسکن برای اجرای طرح اقدام ملی در چهارمحال و بختیاری در نظر گرفته‌شده است و ۲ هزار و ۷۷۴ نفر از متقاضیان نیز می‌توانند با مراجعه به سامانه جامع این طرح از مکان ساخت مسکن خود مطلع شوند.

وی بیشترین متقاضیان مسکن در این طرح را مربوط به شهر شهرکرد با ثبت ۹ هزار و ۷۹۸ تقاضا اعلام و تصریح کرد: شهرهای بروجن و لردگان از نظر آمار متقاضی رده‌های بعدی را پس از شهرکرد به خود اختصاص داده‌اند.

مقصودی به شیوع ویروس کرونا در زمان انجام مراحل نام‌نویسی طرح اقدام ملی مسکن نیز اشاره کرد و گفت: برای کاهش مراجعات حضوری، تصحیح فرم «ج» متقاضیانی که اطلاعات خود را تکمیل نکرده بودند در دستور کار اداره راه و شهرسازی قرار گرفت و برای هشت هزار و ۷۰۰ نفر از متقاضیان، تصحیح این فرم انجام شد.

وی یادآور شد:برای طرح اقدام ملی مسکن در چهارمحال و بختیاری، انجام آزمایش‌های زمین‌شناختی با توجه به مبحث هفتم مقررات ملی ساختمان با هماهنگی سازمان نظام مهندسی در حال انجام است و با تشکیل کمیته فنی و معماری در اداره راه و شهرسازی، طرح معماری محله‌ها و مجموعه‌های مسکونی این طرح نیز بررسی می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: اجرای طرح اقدام ملی مسکن در شهرهای فارسان و لردگان با مشکل تامین زمین روبه‌رو شده است که تغییر کاربری برخی اراضی در اختیار دستگاه‌های اجرایی و همچنین رفع معارض در این ۲ شهر برای سرعت بخشی به اجرای طرح پیگیری می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن چهارمحال و بختیاری نیز در ادامه نشست شورای تامین مسکن استان گفت: عملیات اجرایی طرح اقدام ملی مسکن در تعدادی از شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر در استان با پیشرفت فیزیکی بین هشت تا ۱۸ درصد در حال انجام است.

سهراب رئیسی بیشترین درصد پیشرفت فیزیکی در اجرای این طرح را متعلق به شهرستان لردگان با ۱۸ درصد اعلام کرد و افزود: در شهر شهرکرد نیز عملیات تسطیح و خاک‌برداری در محله ۳۴ منظریه به‌عنوان بزرگ‌ترین بخش از اجرای طرح اقدام ملی مسکن چهارمحال و بختیاری آغاز شده است و تاکنون ۱۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گزارش ایرنا، در نشست شورای تأمین مسکن چهارمحال و بختیاری، اعضای شورا و جمعی از شهرداران و فرمانداران درباره امکان الحاق اراضی ملی به محدوده شهرها، چگونگی پرداخت هزینه‌ها برای تأمین خدمات زیربنایی، تهیه تقویم نشست‌های شورای تأمین مسکن استان، کاهش هزینه‌های تمام‌شده مسکن برای متقاضیان و بررسی واگذاری اراضی مازاد برای اجرای طرح اقدام ملی مسکن به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰شهرستان با جمعیتی افزون بر ۹۷۹ هزار نفر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha