منصور غلامی روز یکشنبه در نشست مجازی با گزینشگران هسته گزینش دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور، اظهار داشت: آموزشهای مستمر برای دستاندرکاران گزینش امری ضروری است. در جریان پذیرش و تربیت نیروی انسانی باید دقت بیشتری داشته باشیم و در این خصوص نگاه گزینش، حاکمیتی باشد.
وی با تاکید بر عدم نگاه جناحی و نظرات فردی در امر گزینش کارکنان، افزود: ما گزینشگران نظام هستیم، کشور و نظام متعلق به مردم است؛ بنابراین ورود، حضور مردم و انجام وظیفه آنان را دلگرمتر می کند.
وزیر علوم همچنین بر دقت بیشتر مسوولان گزینش در هنگام بررسی منصوبان پستهای حساس تاکید کرد و گفت: موارد ارتقای اداری در هستههای گزینش باید مانند سایر ادارات انجام شود و نیروهای انسانی در هستههای گزینش هم باید در جریان طبیعی و روند اداری مطلوب قرار گیرند.
به گزارش روز یکشنبه وزارت علوم، غلامی ادامه داد: مدیران گزینش، جابهجایی همکاران شاغل در هستهها را خیلی به تاخیر نیاندازند و توجه داشته باشند نسل جوان باید در بخشهای مختلف اداری مشغول به کار باشد البته باید توجه کرد به طور کامل با خلع نیروهای باتجربه مواجه نشویم.
تصمیم گیری در گزینش پدرمآبانه باشد
در بخش دیگری از این نشست، محمد رضاییان مدیرکل دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اظهار داشت: تصمیم گیری ها در هستههای گزینش باید بر اساس شاخصههای اخلاقی، تربیتی، پدر مآبانه و مثبت باشد؛ همچنین حداکثر تلاش گزینشگران باید این باشد که با موارد قلیل منفی هم، برخورد حذفی صورت نگیرد.
وی با بیان این که نهاد گزینش تنها نهادی است که قانون تشکیل و آییننامه اجرایی آن در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است، گفت: ۱۵ دیماه، سالروز فرمان امام راحل برای ایجاد نهاد گزینش در کشور است و وظیفه عمده این نهاد، احراز صلاحیت داوطلبان در بدو استخدام، آغاز خدمت و نظارت بر عملکرد کارکنان در حین انجام خدمت است.
مدیرکل دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش کارکنان وزارت علوم با بیان این که اظهارنظر درخصوص منصوبان پستهای حساس هم از وظایف نهاد گزینش است، افزود: با توجه به کاهش روند استخدام نیروی انسانی در سالهای اخیر، در حال حاضر ۸۵ درصد فعالیت هستههای گزینش دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، بیشتر در حیطه نظارت بر عملکرد کارکنان در حین خدمت از طریق بررسی و اظهارنظر در مورد تمدید قراردادهای سالیانه کارکنان است.
رضاییان تصریح کرد: مطابق مصوبه وزارت علوم، مناطق دهگانه هستههای گزینش درحوزه آموزش عالی تشکیل شده است، در ۲ سال گذشته و با تشکیل مناطق دهگانه گزینش آموزش عالی، وظیفه بازرسی از عملکرد هسته. های گزینش برعهده مسوولان مناطق گذاشته شد.
وی همچنین گفت: از سال گذشته آییننامه انتخاب گزینشگران نمونه و برتر تهیه و تنظیم شد و با مشخص کردن شاخصهای مورد نظر که بر اساس عملکرد افراد در هستههای گزینش معین شده است، ۱۷ نفر انتخاب شدند که مورد تقدیر قرار گرفتند.
نظر شما