سردیس «سردار شهیدقاسم سلیمانی» در تهران رونمایی شد

تهران-ایرنا- آیین رونمایی از سردیس سردار دل‌ها، «شهید قاسم سلیمانی» همزمان با نخستین سالگرد شهادت ایشان با حضور جمعی از مسئولان در بوستان قیطریه پایتخت برگزار شد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، سیدمهدی مصطفوی قائم مقام معاونت ارتباطات و امور بین‌الملل دفتر رهبر معظم انقلاب، حسین امیرعبداللهیان سخنگوی ستاد مردمی بزرگداشت نخستین سالگرد شهیدحاج قاسم سلیمانی، حجت‌الاسلام میثم امرودی رئیس، سیدعلیرضا فاطمیان‌پور معاون فرهنگی، علیرضا زندوکیلی معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، محمدجواد حق‌شناس رئیس کمیسیون اجتماعی فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران در این آیین که به همت فرهنگسرای ملل برگزار شد، حضور داشتند.

مقاومت و حاج قاسم سلیمانی ترجمان قرآن کریم است

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در این آیین با اشاره به اینکه مقاومت، ترجمان قرآن کریم است، اظهارداشت: معتقدم حاج قاسم هم ترجمان قرآن کریم است، مقاومتی که نه امروز که از زمان پیامبراکرم(ص) بوده است و اینکه امروز نام مبارک حضرت محمد(ص) شنیده می‌شود، ثمره همین مقاومت است.

امرودی گفت: باور داشته باشیم، مقاومتی که امروز در مقابل قدرت، شهرت و تمام رسانه‌هایی که در اختیار استکبار است، داریم،  ترجمان قران کریم است و دست‌یابی به پیروزی را باید قطعی بدانیم.

وی افزود: خانواده دوستی، یتیم‌نوازی، مقاومت، جهاد، تواضع و ادب حاج قاسم سلیمانی نیز ترجمان آیات قرآن کریم است، امروز در حقیقت از دو آیه الهی به عنوان یک نماد یعنی مقاومت و سردار مقاوت حاج قاسم سلیمانی رونمایی می‌شود.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بیان کرد: امیدوارم به زودی و بعد از پایان همه‌گیری کرونا در یک جمع میلیونی بتوانیم پیروزی مقاومت و محو استکبار را از سراسر جهان جشن بگیریم.

امید که بتوانیم مثل حاج قاسم محکم و پابرجا در این مسیر بمانیم

در ادامه قائم مقام معاونت ارتباطات و امور بین‌الملل دفتر رهبر معظم انقلاب نیز گفت: اگر بخواهیم بدانیم که چرا حاج قاسم چنین مقام و جایگاهی را پیدا کرده که امروز حتی کسانی که آشنایی مختصری با ایشان داشتند بعد از شهادت این بزرگوار، نسبت به شهید معرفتی پیدا کردند و در دلشان جا گرفته و عاشقانه به ایشان فکر می‌کنند، از آیه شریفه‌ای استعانت می‌گیرم.

مصطفوی افزود: خداوند می‌فرماید که از بین مومنین، بزرگ مردانی هستند که با آنچه که با خدا تعهد بستند، صادقانه عمل کردند، از بین آنها عده‌ای بودند که این مسیر را طی کردند، رفتند و شهید شدند. عده‌ای هم ماندند، آنچنان که هیچ تغییری در مسیر و اعتقادشان پیش نیامد. آن افراد کسانی هستند که خداوند از این خصوصیت در توصیف آنها استفاده می‌کند.

وی ادامه داد: کسانی که به خدا، روز قیامت، عدالت، پیامبران، رهبران الهی، ولایت ایمان دارند و خود را در چارچوب و حصار مادی‌گری دنیا محصور نکردند و بر سر ایمان خود محکم ایستادند و هیچ تغییری هم در مسیر خود نمی‌دهند.

قائم مقام معاونت ارتباطات و امور بین‌الملل دفتر رهبر معظم انقلاب ابراز امیدواری کرد: بتوانیم جزو افرادی باشیم که محکم و پابرجا در این مسیر ماندند و ارزش‌های الهی را با استحکام دنبال می‌کنند، تمام آرزو و تلاشمان بر این است که در این مسیر تا انتها بدون تغییری در تفکر ارزشی خود پابرجا بمانیم.

تشییع شهید سلیمانی هم‌تراز استقبال و بدرقه حضرت امام(ره) بود

رئیس کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران در این آیین گفت: در سالگرد پهلوان، قهرمان و دلیرمردی به سوگ نشسته‌ایم که با رشادت، شهامت و ایثارش تمام همت خود را برای برافراشتن پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران بر بام منطقه و جهان صرف کرد و زندگی‌اش را برای این مهم گذاشت؛ چه در دوره انقلاب به عنوان یک انقلابی، چه در دوران جنگ به عنوان یک سرباز و چه در بعد از جنگ به عنوان یک سردار مقاومت در منطقه، حاج قاسم سلیمانی هیچ‌گاه از این مسیر مستقیم فاصله نگرفت.

حق‌شناس با اشاره به اینکه سوگ شهید سلیمانی آن قدر سنگین بود که داغش بر دل همه مردم ایران نشست، افزود: شاید بعد از انقلاب کمتر چهره‌ای داشته‌ایم که وقتی او را از دست دادیم، این اجماع با این گستره از دیدگاه‌ها و تفاوت‌ها خود را سوگوار از دست دادن این چهره ارزشمند دیدند،  اشک ریختند و رخت سیاه پوشیدند.

وی بیان کرد: تهران هم بعد از ۲مراسم بزرگ؛  ۱۲ بهمن، لحظه ورود امام(ره) به کشور و نیمه خرداد تشییع پیکر ایشان، یکی از روزهای تاریخی خود را ثبت کرد. بدرقه شهید سلیمانی در نوع خود هم‌تراز آن ۲رویداد بود و این جایگاه یک سرباز وطن، فدایی میهن و عاشق جمهوری اسلامی و رهبری را نشان می‌دهد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران اظهارداشت: مدیریت شهری از آغاز این اتفاق تا به امروز، همه تلاشش این بود که بتواند در حد توان با اقداماتی همچون بزرگداشت، نامگذاری بزرگراه رسالت، برگزاری یک مسابقه برای یادمان‌سازی و ساخت تندیس‌ها و سردیس‌هایی از این شهید بزرگوار یادش را گرامی بدارد، یکی از وجوه سردار وجه بین‌المللی ایشان بود و قرارگرفتن سردیس ایشان در فرهنگسرای ملل این ویژگی را بهتر نشان می‌دهد.

تاکید شهیدسلیمانی بر روشن بودن نمادهای شهری در عراق و سوریه 

سخنگوی ستاد مردمی بزرگداشت نخستین سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی نیز اظهارداشت: از شورای اسلامی شهر تهران تشکر می‌کنم که این روزها در تدارک این هستند که خیابانی در تهران به نام شهید ابومهدی المهندس و متقابلاً در بغداد خیابانی به نام شهیدسلیمانی نامگذاری شود و این نشانه‌ای برای پیوستگی و همبستگی میان دو ملت ایران و عراق است.

امیرعبداللهیان گفت: همه ما در ایران اعم از مسلمان، مسیحی، کلیمی و زرتشتی عشق ویژه‌ای به سردار شهید سلیمانی می‌ورزیم، در این سال‌هایی که سردار سلیمانی مدیریت پرونده عراق و سوریه را به عنوان بخشی از ماموریتشان برای تأمین امنیت ملی ایران برعهده داشتند، به همه ظرایف توجه می‌کردند. از جمله نکاتی که قاعدتاً باید در تخصص شهرداری می‌بود.

وی افزود: زمانی ایشان را در بغداد دیدم که به مسئولان ذی‌ربط تاکید می‌کند برای اینکه چراغ عشق و علاقه مردم به ائمه اطهار همیشه روشن باشد، در بدترین شرایط ناامنی در عراق نباید اجازه دهیم پروژکتورهای اماکن متبرکه خاموش باشد.

سخنگوی ستاد مردمی بزرگداشت اولین سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی ادامه داد: ایشان هم در سوریه و هم در عراق تاکید داشتند که در سطح شهرهای مختلف حتی شهرهایی که به سختی گرفتار مبارزه با داعش هستند، آبنماها و پروژکتورهای رنگارنگ میادین باید دائما روشن باشد، از نزدیک می‌دیدم که به مقامات می‌گفتند این یعنی شهر زنده است و امید زنده است.

امیرعبداللهیان بیان کرد: این نشان می‌دهد سردار سلیمانی در اوج مبارزاتشان با تروریسم به چنین نکاتی توجه داشتند، ایشان برای انتقال تجربه مدیریت شهری به شهرهای عراق و سوریه از محمدباقر قالیباف شهردار وقت تهران نیز مشورت می‌گرفتند.

در پایان مراسم با ادای احترام به مرحوم آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی از سردیس سردار شهید حاج قاسم سلیمانی رونمایی شد.

«سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به همراه «ابومهدی المهندس» معاون سازمان «الحشد الشعبی» عراق و تعدادی از همرزمانشان بامداد جمعه ۱۳ دی ماه ۱۳۹۸ در مسیر فرودگاه بغداد در اقدام تروریستی به دستور «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا و با شلیک پهپادهای ارتش این کشور به شهادت رسیدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha