استارتاپ یا شرکت های نوپا، کسب و کاری است که عموماً حول محور تکنولوژی شکل گرفته و ظرفیت رشد بالایی دارد و کاروان سرمایه گذاری استانی ۱۰۰ شرکت نوپا یا کمک نوآور تاکنون به استان های گیلان، قم، اصفهان و کردستان سفر کرده اند.
عرفان عزیزپور روزیکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این رویداد در یک سال گذشته با ابتکار مجموعه دانش بنیان برکت تشکیل شد تا بتواند سرمایه مجموعههای متعدد را جمع آوری کند و ریسک سرمایهگذاری را نیز کاهش دهد.
وی ادامه داد: رویداد یادشده با عنوان سرمایهگذاری سکوی پرتاب یزد برگزار میشود، مدیران تیمها با ثبت نام و شرکت در آن میتوانند علاوه بر استفاده از خدمات آموزشی که برای آنها درنظر گرفته شد برای اجرای ایده خود سرمایه جذب کنند.
وی با اشاره به برگزاری این رویداد در استانهای مختلف تصریح کرد: در این رویداد پس از داوری تیم هایی که قابلیت جذب دارد، شناسایی می شود.
همچنین ریس پارک علم و فناوری یزد گفت: در رویداد یادشده استارتاپها و شرکتهای فناور برای جذب سرمایه میتوانند در آن شرکت کنند.
محمدمهدی لطفی افزود: مجموعه دانش بنیان برکت، مسوولان صندوقهای تخصصی سرمایهگذاری نوآوری و سایر صندوق های کشوری، از مدتها پیش تحت عنوان کاروان سرمایهگذاری ۱۰۰ استارتاپ راهاندازی کردند که در برخی استانها حضور یافتند.
وی ادامه داد: پیام مجموعه ۱۰۰ استارتاپ سکوی پرتاب در یزد این است که هر مجموعهای که ایده نوآوری دارد نباید به دلیل فقدان تامین مالی و نبود سرمایه بر زمین بماند.
رییس پارک علم و فناوری یزد خاطرنشان کرد: ایجاد شور و نشاط در تیمهای استارتاپی با توجه به اینکه جامعه از اسفند ماه ۹۸ درگیر کروناست و ممکن است در این مدت غیرفعال یا انگیزه خود را از دست داده باشد در این رویداد میتواند خاستگاه فعالیت و ایجاد نشاط و انگیزه آنها در آن رونق پیدا کند.
وی با بیان اینکه آموزشهایی که در این جلسات داده میشود، اظهار کرد: مسوولان تیم ها میتوانند خود سرمایهای برای آنها باشند و چنانچه مسوولان این تیمها نتوانند امسال موفق به جذب سرمایه شوند، آموزشها تا سال بعد راهگشای آنها در تولید بهتر محصول و جذب سرمایه است.
همچنین مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری یزد گفت: مسوولان کشورهایی که در زمینه اکوسیستم نوآوری فعال و موفقیت هایی به دست آوردند، بستر را برای اجرای ایدهها فراهم کردند، و یکی از الزامات اکوسیستم نوآوری حوزه مالی است که رسالت صندوق هم این است و که این رویداد نیاز به همکاری پارک علم و فناوری و دیگر مجموعههای دانشگاهی دارد.
محمد سپهر افزود: برگزاری رویداد سرمایهگذاری ۱۰۰ استارتاپ در یزد در واقع فرصتی است که تعدادی سرمایهگذار تخصصی در استان، استارتاپ ها ،شرکتهای فناور و دانش بنیان و نیز فرصت سرمایهگذاری را در این زمینه رصد کنند و
فرصت طلایی برای استارتاپها ، شرکتهای نوآور و دانش بنیان استان است که با ارایه ایدههای خود به جذب سرمایهگذار بپردازند.
سپهر اظهار کرد: حضور سرمایهگذاران در این رویداد و سرمایهگذاری آنها تنها موضوع مادی نیست بلکه علاوه بر آورده مالی، با توجه به تجربه و حضوری که در بازار دارد میتواند سرمایه غیرمادی نیز برای شرکتها به همراه داشته باشد و فرصتی برای شرکتهای نوآور فراهم شود که خود را ارزیابی و به آمادگی جذب سرمایه دست یابند.
در استان یزد ۴۵۰ شرکت نوآور وجود دارد که ۳۲۰ آنها در پارک علم و فناوری یزد مستقر است.
«۱۰۰ استارتاپ » برنامه پیوسته سرمایهگذاری و شتابدهی غیرمتمرکز است که با همکاری شبکهای از راهبران نامآشنای زیستبوم کارآفرینی، شتاب دهندههای همکار و نهادهای خصوصی و دولتی است که فعالیت آن از یک سال گذشته آغاز شد و تلاش میکند فرآیند شتابگیری شرکت های نوپا را پیگیری و تسهیل کند.
نظر شما