فرج طهماسبی دیزج عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این باغ در مرحله اول با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال افتتاح شد و تا پایان سال نیز بر تعداد درختان آن افزوده میشود.
وی ادامه داد: این باغ با هدف کاشت درختان با ارزش و با تمرکز بر مطالعه بیشتر بر روی امکانسنجی کاشت این درختان احداث شد.
مدیر امور شهری و روستایی سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: درختان گرمسیری مناسب برای کاشت در جنوب کشور و جزیره قشم، در این باغ تولید و تکثیر میشوند.
وی اظهار کرد: نارنج، لیموشیرین، ترنج، موز، جَم، سه پستان، گارُم زنگی، قهوه، انبه، توت و گریپ فروت از جمله درختانی هستند که در این محل کاشته میشوند.
طهماسبی اظهار امیدواری کرد: با ایجاد باغهای میوه در قشم، علاوه بر سرسبز شدن جزیره، به سمت کاشت و توسعه درختان میوهای و با ثمر در جنوب کشور پیش رویم.
وی تاکید کرد: در آینده ای نزدیک، باغهای جدیدی با عنوان باغ گیاهان معطر و باغ گیاهان دارویی در شهر قشم و پس از آن در کل این جزیره احداث میشود.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما