اقبال عباسی روز دوشنبه در سفر به منطقه دیناران شهرستان اردل در جلسه شورای آموزش و پرورش استان افزود: در این شهرستان ۱۷۱ فضای آموزشی فعال است که از این تعداد ۱۰۲ مدرسه دسترسی به آموزش مجازی دارند و مابقی مدارس به دلیل نبود تجهیزات، امکانات و آنتندهی به ارتباطات مجازی دسترسی ندارد.
وی گفت: برای دسترسی آسان دانشآموزان به شبکه شاد، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات باید تا پایان سال زیرساختهای لازم در این حوزه را تامین کند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به مشکلات مدارس این منطقه از جمله نبود حصار، سرویس بهداشتی و تخریبی بودن مدارس افزود: آموزش و پرورش استان باید راهکارهای رفع مشکلات مدارس این منطقه را از جمله احداث، تجهیز و حصارکشی و بهداشت را شناسایی و به شورای برنامهریزی استان ارائه کند.
عباسی با اشاره به کمبود مرکز بهداشت در این منطقه افزود: احداث خانه بهداشت با واگذاری یک قطعه زمین توسط اهالی آغاز خواهد شد و تا احداث این خانه بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد مقدمات استقرار یک کانکس و تجهیز آن را در این منطقه برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی فراهم کند.
وی با اشاره اهمیت احداث جاده ارتباطی در این منطقه گفت: احداث جاده در این منطقه نیازمند اخذ مجوز از ادارات منابعطبیعی و آبخیزداری، حفاظت محیطزیست است و تا زمانی که مجوز احداث جاده دریافت نشود اجرای طرح راهسازی امکانپذیر نیست.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: برای احداث جاده تخصیص اعتبار ملی نیاز است و تا زمان اخذ مجوز ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای باید برای بازگشایی، تعمیر و نگهداری این جاده دسترسی کنونی اقدامات لازم را انجام دهد.
وی با تاکید بر اینکه براساس قانون روستاهای دارای ۲۰ خانوار باید زیرپوشش آب و فاضلاب قرار گیرند، اظهار داشت: در روستاهایی که شورای شهر و روستا و یا دهیاری از انجام وظیفه آب و فاضلاب جلوگیری کند، با آنها برخورد میشود.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه با اشاره به اینکه ساخت خانه بهداشت بر عهده استان و تجهیز برعهده وزارت بهداشت است،گفت: احداث خانه بهداشت در مناطق محروم در دستور کار قرار دارد.
علی شهریارپور به ایجاد چهار هزار فرصت شغلی با همکاری بنیاد برکت در مناطق محروم استان در سال آینده اشاره کرد و گفت: اولویت اجرای این طرحها در مناطق محروم و توسعه نیافته استان است و دستگاههای متولی حوزه اشتغال باید از این ظرفیت برای ایجاد اشتغال پایدار استفاده کنند.
به گزارش ایرنا، منطقه ﺩﯾﻨﺎﺭﺍﻥ ﺍﺯ ﺗﻮﺍﺑﻊ ﺑﺨﺶ ﻣﺮﮐﺰﯼ ﺷﻬﺮﺳﺘﺎﻥ ﺍﺭﺩﻝ با بیش از ۲۱ هزار عشایر ساکن و کوچرو و پنج هزار جمعیت روستایی از مناطق پر تراکم جمعیت عشایری استان است.
نظر شما