مدیر آموزش و پرورش شیروان در حاشیه این آیین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح که شامل ساخت آموزشگاهی یک کلاسه است، با مشارکت پنج هزار و ۸۷۴ نفر از نیکوکاران عملیاتی شد که تاکنون یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال از اعتبار چهار میلیارد ریالی پیش بینی شده برای آن، جمع آوری شده است.
علی ابراهیمیان گفت: اکنون پنج دانش آموز این منطقه عشایری در یک مدرسه کانکسی تحصیل می کنند که در آینده و با ساخت این مدرسه، شمار دانش آموزان آن افزایش می یابد.
وی افزود: همچنین امروز کلنگ ساخت یک مدرسه ۶ کلاسه با گستره ۶۵۵ متر مربع و اعتبار ۵۰ میلیارد ریال و یک باب مدرسه سه کلاسه با اعتبار ۲.۵ میلیارد ریال در شهر شیروان به زمین زده شد که یکسوم هزینه ساخت این مدارس از محل کمک های نیکوکاران و مابقی از محل اعتبارات دولتی تامین می شود.
مدیر آموزش و پرورش شیروان گفت: با بهره بردای از مدارس مزبور، ۲۵۰ دانش آموز شهرستان از فضای آموزشی مناسب برخوردار می شوند که امید می رود تا پایان سال ۱۴۰۰ به بهره برداری برسند.
ابراهیمیان افزود: از سال گذشته ۱۰ طرح آموزشی از محل کمک های نیکوکاران مدرسه ساز و ۱۲ طرح نیز با اعتبارات دولتی در این شهرستان اجرایی شده است.
وی گفت: همچنین امسال تکمیل طرح های آموزشی که از چندین سال گذشته راکد مانده بود، با جدیت بیشتری دنبال شد که مدرسه ینگه قلعه بخش قوشخانه و داارلقرآن امام علی(ع) از آن جمله است، که در یکسال اخیر برای دارالقرآن ۲.۵ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است و در دهه فجر امسال به بهره برداری خواهد رسید.
اکنون ۳۰ هزار دانش آموز در ۴۲۱ آموزشگاه شهری و روستایی شهرستان شیروان زیر نظر سه هزار فرهنگی تحصیل می کنند.
پویش ملی آجر به آجر توسط سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور با هدف «نهادینه سازی فرهنگ فعالیت خیرین مدرسه ساز» به اجرا درآمده است که مورد استقبال هممیهنان خیراندیش قرار گرفته و پیش از این اعلام شده بود که بیش از ۴۵ هزار نفر از مردم، مسوولان، ورزشکاران و علاقه مندان به امر مدرسه سازی، مشارکت خود را در این امر اعلام کردهاند.
نظر شما