سید مسعود عظیمی روز سهشنبه در نشست با بخشداران و نمایندگان دستگاههای مختلف استان افزود: بخشداران باید با اولویت بندی موضوع و برنامهها، مطالبه گر اجرای این برنامهها در دستگاههای مختلف باشند.
وی اظهار کرد: گرچه در زمینه تعاونیها در روستا کار کمی شده است، اما توسعه تعاونیهای خانوادگی میتواند در پیشبرد اهداف اقتصادی روستاییان در استان موثر باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد خاطرنشان کرد: توجه به توسعه صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری از مهمترین زمینههای توسعه اقتصادی روستاهای استان به شمار میآید.
در این نشست برنامه توسعه اقتصادی و اشتغال زایی روستاهای استان که از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی در دست اجراست، تبیین شد.
بر این اساس طرح مطالعاتی روستاهای استان به منظور شناسایی ظرفیت روستاها به خصوص در زمینههای اقتصادی و رفع موانع پیش روی توسعه در ۱۴۰ روستای استان اجرا شد.
مسوولان و مردم این روستاها آمادگی اجرای برنامههای شناسایی شده در زمینه اقتصادی را دارند و هماهنگیهای لازم با دستگاههای مختلف برای تسریع در روند اجرای این طرحها نیز صورت گرفته است.
با اجرای این برنامه، توسعه اقتصادی و اشتغال زایی همه طرحهای قابل اجرا در روستاهای استان هدفمند می شود.
آماری از تعداد شرکت های تعاونی روستایی استان یزد که چه تعداد آنها خانوادگی است در دسترس نیست اما بر اساس آمارهای منتشره از ۶ هزار شرکت تعاونی ثبت شده در استان ،سه هزار و ۱۰۰ مورد با عضویت ۹۳۰ هزار نفر فعال است که حدود ۳۰ هزار نفر در بخش تعاون استان مشغول فعالیت های اقتصادی هستند.
تعاونیهای استان در ۱۴ گرایش شغلی فعالیت دارد و از مجموع هزار و ۴۱۹ مورد با اشتغالزایی ۱۵ هزار نفر در بخش خدمات فعال است.
نظر شما