سید محمدرضا طاهری روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: هماکنون بازار مرکزی ماهی گذرخان با داشتن غرفههای متعدد عرضهکننده انواع آبزیان در کنار تعداد ۳۵ مرکز عرضه آبزیان تازه و ماهی زنده در قم فعال است.
وی افزود: همچنین سه مرکز الگو سازی شده عرضه و طبخ آبزیان به منظور ارتقا استفاده از محصولات دریایی در سبد غذایی مردم با مجوز سازمان شیلات ایران در شهر قم، ایجاد شده است.
وی ادامه داد: اختصاص ناحیه شیلاتی در شهرک صنعتی شکوهیه قم برای تسهیل سرمایهگذاری در زمینه احداث واحدهای فرآوری آبزیان نیز از جمله برنامههای موثر برای گسترش استفاده از محصولات دریایی و بازار فروش آن در استان بوده است.
طاهری گفت: درحال حاضر سه واحد تولیدی صاحب نام تجاری موفق در زمینه فرآوری، بستهبندی و کنسرو ماهی با ظرفیت تولید سالانه بیش از هفت هزار تن محصول در قم فعال است و به دنبال گسترش روز افزون این مراکز هستیم.
وی بیان کرد: سرمایهگذاری در بخش صنایع تبدیلی و غذایی حوزه شیلات در قم از جمله موارد مورد توجه بخش خصوصی طی سالهای اخیر بوده است که با حمایت مسئولان استان و تسهیلات درنظر گرفته شده مسیر رو به رشدی را طی میکند.
تولید آبزیان در قم اعم از ماهیان گرمابی، سردابی، خاویاری، تیلاپیا و ماهی سفید در حدود ۲۵۰ باب استخر دومنظوره ذخیره آب کشاورزی صورت میگیرد.
نزدیک به ۱۴ هزار تن در بخش کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند؛ بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی ۴۵ درصد اشتغال روستائیان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص داده است.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال برابر ۸۰۵ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات است.
نظر شما