۱۷ دی ۱۳۹۹، ۲۲:۳۰
کد خبرنگار: 2188
کد خبر: 84176471
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۴۱۰ میلیارد ریال تسهیلات کرونا در نیشابور پرداخت شد

مشهد- ایرنا- معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور گفت: از زمان شیوع کرونا در این شهرستان سه هزار و ۱۹۰ پرونده برای چهار هزار و ۴۰۰ شغل جهت دریافت تسهیلات کرونا تشکیل و بالغ بر ۴۱۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.

علیرضا قامتی روز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران نیشابور افزود: نرخ بیکاری در این شهرستان ۹.۲ درصد است و امسال سهمیه اشتغال برای شهرستان ۶ هزار و ۲۰۹ نفر بوده که ۶۱ درصد آن محقق شده و از این میزان ۲ هزار و ۳۰۷ نفر در قالب سامانه رصد و یک هزار و ۴۸۴ نفر از طریق مراکز کاریابی بوده است.
وی ادامه داد: امسال میزان اعتبارات شهرستان نیشابور ۹۰۱ میلیارد ریال بود و پس از ارتقای شهرستان زبرخان بالغ بر ۲۵۰ واحد صنعتی در شهرک صنعتی خیام از حوزه نیشابور خارج شد و برای ایجاد زیرساخت شهرک صنعتی عطار ۱۷۰ میلیارد ریال ابلاغ و برای ایجاد شبکه آب هوشمند در نیشابور بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شد.
فرماندار نیشابور گفت: طی ۱۰ ماه گذشته حدود یکصد مدیر استانی و ملی در نیشابور حضور یافته و با مطالبات و ظرفیت‌های این شهرستان از نزدیک آشنایی پیدا کرده‌اند که ره‌آورد آن اختصاص بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار جهت خرید تجهیزات برای طرح‌های خصوصی و دولتی بوده و پنج واحد راکد صنعتی فعال شده و ۱۱۰ نفر به کار بازگشته‌اند همچنین در این چارچوب با پرداخت ۷۰ میلیارد ریال تسهیلات زمینه اشتغال برای ۹۶۳ نفر فراهم شده است.
وی افزود: طی این مدت سند ناحیه صنعتی سرولایت صادر شده و برای طرح تصفیه‌خانه نیشابور بالغ بر هزار و ۵۰ میلیارد تومان درنظر گرفته شده که موجب اشتغال‌زایی دائم برای ‌هزار نفر می‌گردد.
قامتی ادامه داد: در بخش‌های مختلف تلاش کردیم با برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی طرح‌های نیمه‌کاره اقتصادی، صنعتی و کشاورزی را به سرانجام مطلوب برسانیم و در این چارچوب از هفته گذشته تدوین اطلس مدیریتی شهرستان نیشابور در دستور کار قرار گرفته و طبق آن مدیر هر اداره و دستگاه شهرستان باید دارای سند توسعه و راهبردی باشد.

فوتی‌های کرونا در نیشابور طی چند روز پیاپی به صفر رسید

وی با بیان اینکه طی ابلاغیه‌ها و بخشنامه‌های رسیده برگزاری هرگونه تجمع ممنوع اعلام شده است گفت: در ۵۰ روز گذشته تعداد فوتی‌های ناشی از کرونا در شبانه ‌روز به ۱۵ نفر و تعداد بستری‌ها به بیش از ۲۵۰ نفر رسید اما در چند روز گذشته با رعایت موازین بهداشتی توسط شهروندان تعداد فوتی‌ها به صفر رسید.
فرماندار نیشابور افزود: مدیریت بحران پس از شیوع کرونا سبب شد بتوانیم بیشترین جذب امکانات و تجهیزات را در بین شهرستان های استان داشته باشیم البته به خاطر محدودیت‌های کرونایی امکان انجام بسیاری از فعالیت‌ها سلب شد اما باید این محدودیت‌ها بر پایه عدالت باشد تا سرمایه اعتماد اجتماعی شهروندان کاهش پیدا نکند.
وی ادامه داد: برای برقراری عدالت در بین شهروندان ناگزیر از رعایت قوانین و پیروی از دستورات ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم و همه این توفیقات در سایه تعامل و همکاری و در فضای آرامش انجام شده و رسانه‌ها به عنوان قوه چهارم در برقراری آرامش و انعکاس این توفیقات بسیار موثر هستند.
قامتی با اشاره به طرح نیمه‌کاره کتابخانه مرکزی نیشابور گفت: برای اتمام این طرح باید ردیف اعتبار ملی اختصاص داده شود و پس از انتخاب نیشابور به عنوان پایتخت کتاب بانک ملت متعهد شد ۲۰ میلیارد ریال برای اجرای یک بخش از این طرح مانند آمفی‌تئاتر اختصاص دهد که در حال حاضر کافی نیست.
وی افزود: یکی از چالش‌های مهم در توسعه شهرستان نگاه‌های فردگرایانه است و فارغ از نگاه‌های جناحی و سیاسی باید همه استعدادها و ظرفیت‌ها به کار گرفته شوند که در سند توسعه ۱۴۰۰ نیشابور این ‌موضوع به طور جدی در دستور کار قرار دارد.
مرکز شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha