ناظر فدراسیون: فوتبالی‌ها با اعضای مجمع فعلی شانسی برای ریاست ندارند

تهران- ایرنا- مدرس و ناظر فدراسیون فوتبال گفت: شرایط فدراسیون فوتبال به گونه‌ای است که هر فردی کاربلد باشد باید در خانه بنشیند. در حال حاضر فوتبالی‌ها با اعضای مجمع فعلی شانسی برای ریاست فدراسیون ندارند.

رقیه پرتوی پیش از انقلاب دروازه بان تیم فوتبال تاج دختران بود و بعد از انقلاب وارد عرصه مربیگری، نظارت و مدرسی فوتبال و فوتسال زنان شد. وی پنج سال ناظر کمیته المپیک بود. او در گفت و گو با ایرنا درخصوص انتخابات فدراسیون فوتبال و وضعیت آن سخن گفت. مشروح گفت و گو با پرتوی را می‌خوانیم:

غیرفوتبالی‌ها نباید وارد انتخابات فدراسیون فوتبال شوند

شرایط فدراسیون فوتبال به گونه ای است که هر فردی کاربلد باشد باید در خانه بنشیند. ۵۰ سال است که سابقه فوتبالی دارم و هرگز از بدنه فدراسیون جدا نبودم. تا زمانی که غیرفوتبالی‌ها مسوولیت در فوتبال داشته باشند، شرایط به همین منوال ادامه دارد. زیرا آنها فوتبالی‌ها را نمی‌شناسند و همه چیز رابطه‌ای و سفارشی خواهد شد. اگر ارتباط خوبی با آنان نداشته باشیم نمی‌توانیم کاری از پیش ببریم. باید آدم‌های فوتبالی در راس کار باشند.

فوتبالی‌های جوان در مجمع انتخاباتی رای نمی‌آورند

فوتبالی‌ها در انتخابات رای نمی‌آورند. باید نیروی جوان فوتبالی در راس فدراسیون فوتبال قرار بگیرد. علی کفاشیان غیرفوتبالی بود و در کنار آن کادری که الان در فدراسیون کار می‌کنند مانند هدایت ممبینی و مرتضی محصص فعالیتی برای پیشبرد اهداف فوتبال ایران انجام نمی‌دهند. افراد رابطه‌ای در فدراسیون حضور می‌یابند و نمی‌دانم این روابط براساس چه ضوابطی رقم می‌خورد. برخی از مربیان اصلا سابقه ندارند اما به یکباره سرمربی می‌شوند. ارتباط مناسب با مسوولان فدراسیون سبب می‌شود تا برخی به سرمربیگری و سمت‌های دیگر برسند.

مارک ویلموتس سه ماه هم در فوتبال ایران نبود و بیشترین سو استفاده را از فوتبال ما برد و پول زیادی را از کشور خارج کرد. مهدی تاج مسوول این قضیه بود اما کجای کار است و اگر از او بازرسی شود، پاسخی نمی‌دهد. وی اصلا فوتبالی نبود اما رییس فدراسیون شد. فوتبالی‌های خوب هیچ‌وقت نمی‌توانند راهی به ریاست فدراسیون باز کنند.

علاقه‌ای به نامزدی ریاست فدراسیون فوتبال ندارم

دلم نمی‌خواهد که هرگز نامزد پست ریاست شوم زیرا بازنشسته هستم و براساس قانون نباید برای نامزدی اقدام کنم. دوست ندارم تا خودم را داخل این بازی‌ها کنم. در این مدت شهناز یاری سال‌هاست نتوانسته تیم باشگاهی داشته باشد زیرا مهر تیم ملی را به نام او زدند. فوتسال زنان کجاست و اصلا به آنان اجازه نمی‌دهند یک اردو بگذارند؟ خیلی او را بازی دادند و بازیکنی که سابقه زیادی در مربیگری ندارد برای این سمت در نظر گرفتند. همه چیز در فدراسیون فوتبال با رابطه پیش می‌رود. یک سرمربی خارجی می‌آورند و کلی پول به او می‌دهند و در کنارش پنج نفر دیگر از آن پول می‌خورند.

بیشتر سرمربیان تیم‌های ملی با رابطه وارد فدراسیون شده‌اند نه با دانش

خدیجه سپنجی نایب رییس فدراسیون حاضر به حرف شنوی از مردان نبود  و می‌گفت من تصمیم می‌گیرم. مدیریت خوبی داشت و کاری ندارم که فوتبالی نبود. 

زیر بار حرف زور مسوولان نرفتم

لیلا صوفی زاده حریف هیچ رییس فدراسیون نمی‌شود. روز اولی که وارد فدراسیون شد به من اصرار کرد که مدیر تیم ملی شوم اما قبول نکردم و گفتم کارم فنی است و تنها می‌توانم سرمربی تیم ملی شوم. صوفی زاده گفت آمده‌ام تا تغییر ایجاد کنم و به فکر این میز نیستم و کسانی که مشکل‌دار هستند بیرون بیندازم و پاک سازی کنم و اگر رای نیاورم هم برایم مهم نیست. می‌خواهم مهناز امیرشقاقی را از سرمربیگری فوتبال کنار بگذارم و این کار را کرد.  مریم آزمون ۱۵ سال است که سرمربی تیم ملی است و نتیجه‌ای هم نمی‌گیرد و هیچ کاری هم نمی‌کند اما مورد تایید محصص است. چرا من به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال انتخاب نشدم زیرا زیر بار حرف زور مسوولان نرفتم. در واقع پاکسازی صورت نمی‌گرفت بلکه با آدم‌ها مثل مهره شطرنج بازی کرد.  

وضعیت فوتبال ما با ادامه این روند هزار برابر بدتر می‌شود. حتی علی دایی نامزد ریاست فدراسیون نمی‌شود. چرا باید در جایی قدم بگذارد که نمی‌تواند آن را تغییر دهد. در واقع فوتبال ایران را به نام علی دایی می‌شناسند. او شخصیت و ابهت نامزد شدن دارد اما با این شرایط نمی‌شود. باید به حال فدراسیون و بدهی‌هایش گریه کرد. فوتبال ایران به قهقهرا رفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha