۲ ایستگاه فرستنده دیجیتال در فردوس به بهره‌برداری رسید

بیرجند - ایرنا - ۲ ایستگاه فرستنده دیجیتال با حضور استاندار خراسان جنوبی در فردوس به بهره‌برداری رسید و بیش از هزار نفر در پنج روستای این شهرستان از شبکه‌های دیجیتال صدا و سیما برخوردار شدند.

آیین بهره‌برداری از این ایستگاه‌های فرستنده دیجیتال روز پنجشنبه با حضور استاندار خراسان جنوبی، نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسوولان استان در شهرستان فردوس برگزار شد.

ایستگاه تقویت دیجیتال تلویزیون روستای گستج که امروز به بهره‌برداری رسید، ۲۱۷ نفر جمعیت ساکن در این روستا را زیر پوشش دارد.

پروژه بعدی صدا و سیمای استان برای این سفر، افتتاح ایستگاه تقویت دیجیتال تلویزیون روستای مهوید بود که ۸۶۰ نفر جمعیت ساکن در روستاهای مهوید، فریدونی، فتح آباد و باداموک را پوشش می‌دهد.

اعتبار هزینه شده برای اجرای این ۲ ایستگاه ۱۴ میلیارد ریال است و در حال حاضر بیش از ۹۸ درصد جمعیت ساکن در شهرستان فردوس زیر پوشش شبکه دیجیتال قرار دارند.

استاندار خراسان جنوبی در ادامه سفر به شهرستان فردوس، از روند اجرای پروژه باند دوم محور بجستان - فردوس نیز بازدید کرد.

عملیات اجرایی این پروژه سال ۱۳۹۰ آغاز شد و اکنون بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

حدود ۳۵ کیلومتر از این محور در خراسان جنوبی و در محدوده شهرستان فردوس واقع شده که ۱۳ کیلومتر آن باقی مانده است.

براساس برآورد صورت گرفته، در صورت تامین اعتبار مورد نیاز برای نصب تابلوی علائم راهنمایی و رانندگی، گاردریل و اجرای ۲ دستگاه زیرگذر، این پروژه تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

استاندار خراسان جنوبی امروز در ادامه بازدید از پروژه‌های شهرستان فردوس به کارخانه نساجی فردوس رفت و با مدیرعامل و کارگران کارخانه درخصوص مسایل و مشکلات موجود گفت و گو کرد.

ملانوری هدف از این بازدید را رصد شرایط موجود و نحوه فعالیت این واحد صنعتی عنوان کرد و گفت: رفع موانع تولید و مشکلات سرمایه‌گذاران در راستای جهش تولید، از مهمترین برنامه‌های در دستور کار این استان است.

عملیات عمرانی کارخانه نساجی فردوس در فروردین سال ۱۳۶۹ آغاز شد و بعد از یک وقفه طولانی ۱۳ ساله با ورود سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در سال ۱۳۸۴ سالن تولید ریسندگی با ظرفیت ۱۰ تن نخ در روز تولید آزمایشی خود را شروع کرد.

در حال حاضر ۲۲۵ نفر کارگر در چهار شیف کاری در این کارخانه مشغول به کار هستند و روزانه بیش از ۱۱ تن نخ و ۵۰۰ متر پارچه تولید می‌کنند. محصولات تولیدی این کارخانه به تهران، اصفهان، تبریز و مشهد ارسال می‌شود.

هیات وزیران مهر امسال به پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت، به سازمان گسترش‌ و نوسازی صنایع ایران اجازه داد که از محل منابع داخلی خود به استناد تبصره ۳ اصلاحی بند الف ماده ۳ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی نسبت به سرمایه‌گذاری در طرح‌های ریسندگی و بافندگی با ظرفیت تولید سالانه سه هزار و ۹۶۰ تن انواع نخ و ۱۶.۵ میلیون متر مربع پارچه اقدام کند.

استاندار خراسان جنوبی صبح امروز (پنجشنبه) برای بازدید و افتتاح چند طرح وارد شهرستان فردوس در ۲۰۰ کیلومتری بیرجند شد و نشست شورای اداری این شهرستان نیز با حضور وی برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha