سالیانه ١٠٠ هزار تن گوشت قرمز در سیستان و بلوچستان تولید خواهد شد

زاهدان- ‌ایرنا- رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ظرفیت تولید گوشت قرمز در این استان تا پنج سال آینده به ۱۰۰ هزار تن در سال خواهد رسید.

به گزارش ایرنا محمدعلی نیکبخت روز پنجشنبه در نشست اقتصاد مقاومتی سیستان و بلوچستان که با حضور معاون اول رییس‌جمهوری و وزیر جهادکشاورزی در زابل برگزار شد اظهارداشت: تولید این میزان گوشت قرمز جزو برنامه‌های سند توسعه استان است که با تحقق این مهم برای ٢٠ هزار نفر فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.

وی با اشاره به طرح ۴۶ هزار هکتاری دشت سیستان گفت: کار اجرای فاز نخست این طرح عظیم آبرسانی به دشت سیستان روزهای پایانی خود را طی می‌کند و همزمان اجرای فاز دوم آن نیز در حال اجراست.

رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: در مرحله دوم انتقال آب با لوله از محل حوضچه‌های پنج هکتاری تا مزارع کشاورزان است که توسط نیروهای بومی در حال پیگیری است. 
وی تصریح کرد: جنوب سیستان و بلوچستان برای تولید میوه‌های گرمسیری شرایط ممتازی دارد که باید از این ظرفیت مهم در جهت خودکفایی کشور استفاده کرد.
نیکبخت افزود: کشور برای خودکفایی در تولید موز می‌تواند در سیستان وبلوچستان سرمایه‌گذاری کند برای این منظور برنامه پنج ساله‌ای در سازمان جهادکشاورزی استان تدوین شده که سطح زیر کشت باغات موز را به ١٣ هزار هکتار و تولید موز را به ۶٠٠ هزار تن برسانیم. 
وی گفت: در این برنامه اشتغالزایی برای ٣٨ هزار نفر پیش‌بینی شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha