به گزارش ایرنا، فرماندار ویژه شهرستان ری در این آیین گفت: در شرایطی که شیوه نامه های بهداشتی ابلاغ شده بود و بر اساس آن می بایست آیین های ملی و مذهبی در شرایط خاصی برگزار می شد، همه دستگاهای مسئول در این زمینه کمک کردند تا این مراسم با محتوای خوب در فضای مجازی و به صورت مردمی برگزار شود.
حسین توکلی کجانی با بیان اینکه قیام ۱۸ دی الگوی شهرستان ری است، افزود: گرامی داشت یاد و خاطره شهدا یکی از اولویت های شهرستان ری است و ریشه در فرهنگ مردم این خطه از میهن اسلامی مان دارد.
وی اظهار داشت: همانطور که مقام معظم رهبری توصیه کرده اند که راه و یاد شهدا باید به عنوان نقشه راه مسئولان باشد ما نیز با برگزاری این مراسم به دنیا می گوییم که راه شهدا ادامه دارد.
این مسئول خاطرنشان کرد: همه دستگاهها، مدیران و مسئولان این شهرستان در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت پیشقدم هستند و وظیفه خود می دانیم که در این راه گام برداریم و موضوع قیام ۱۸ دیماه شهرری که در کتاب های نگاشته شده را برای ارایه به نسل امروزی مستندسازی کنیم.
مراسم گرامیداشت قیام ۱۸ دیماه سال ۵۷ شهرستان ری (پیشگامان انقلاب اسلامی) با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و حضور حسین توکلی کجانی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری، سردار ذوالقدر فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران، یزدی خواه نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، خانواده معظم شهدا و سایر مسئولان این شهرستان در قطعه ۲۱ گلزار بهشت زهرا (س) برگزار شد.
حاضران در این مراسم مزار این شهیدان والامقام را در قطعه ۲۱ گلزار بهشت زهرا (س) غبار روبی و با قرائت فاتحه و اهدای شاخه گل به مقام شامخ این شهیدان ادای احترام کردند و یاد و نام آنان را گرامی داشتند.
مردم مبارز شهر ری در روز ۱۸ دی ماه ۱۳۵۷ ساعت ۹ صبح در صحن حضرت عبدالعظیم (ع) گرد هم آمدند و پس از شعار دادن بر علیه رژیم ستمشاهی به سمت مرکز شهر حرکت کردند که تیراندازی عوامل رژیم علیه مردم شروع و عدهای از مردم زخمی و چهار نفر نیز شهید شدند.
نظر شما