تئاتر خیابانی مریوان نماد قدمت فرهنگ و هنر کردستان است

سنندج - ایرنا - دبیر اول کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: تئاتر خیابانی مریوان نماد قدمت فرهنگ و هنر کردستان است و حمایت از اجرای آن باید در اولویت کاری دستگاه‌های اجرایی متولی فرهنگ استان باشد.

به گزارش ایرنا، شیوا قاسمی پور عصر جمعه در بازدید از اداره فرهنگ و  ارشاد اسلامی و دبیرخانه تئاتر بین‌المللی خیابانی مریوان اظهار داشت: نگرش و رویکرد مجلس یازدهم به مسائل فرهنگی و هنری در اولویت‌ بوده و باور داریم اساس رشد و توسعه‌ هر جامعه‌ای توجه به مسایل فرهنگی و هنری است.

وی از برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست‌های تخصصی با اهالی فرهنگی شهرستان‎های حوزه انتخابیه اضافه کرد: باید بر  مساله هنر و فرهنگ تمرکز عالمانه‌ای داشت تا با شنیدن نظرات افراد متخصص و باتجربه این حوزه‌ با  تدوین قوانین حمایتی و نظارت بر اجرای آن کمک حال فعالان آن باشیم.

نماینده مردم شهرستان‌های مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: پیگیری‌ اتمام عملیات اجرای ساختمان پلاتو مریوان هستیم و در نظر داریم در صورت امکان با توجه به قدمت هنرهای نمایشی در کردستان یک ساختمان مجهز در شان تئاتر مریوان راه‌اندازی شود.

قاسمی‌پور اختصاص ردیف اعتباری مستقل برای دبیرخانه تئاتر خیابانی مریوان را از اولویت‌های کاری خود در مجلس اعلام کرد و گفت: باور دارم رشد و توسعه فرهنگ و هنر موجبات رشد فرهنگی، توسعه اقتصادی و جذب گردشگران در این شهرستان است.

جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان که به واسطه جذب و حمایت تماشاگر توانسته به پایتخت تئاتر خیابانی ایران تبدیل شود، هر ساله در نیمه اول شهریور با حضور گروه‌های تئاتر خیابانی سراسر کشور و با حضور گروه‌های خارجی و به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی‌ استان کردستان، اداره کل هنرهای نمایشی، انجمن هنرهای نمایشی ایران، انجمن هنرهای نمایشی کردستان و کانون تئاتر خیابانی برگزار می‌شود.

قرار بود شهریور امسال پانزدهمین دوره جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان همچون سنوات قبل در این شهر برگزار شود، که با توجه به شیوع بیماری کرونا و به منظور حفظ سلامت هنرمندان و مردم لغو شد.

شهرستان مرزی مریوان با ۱۵۳ هزار نفر جمعیت در فاصله ۱۲۰ کیلومتری از سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha