۲۰ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۵۸
کد خبرنگار: 1240
کد خبر: 84179202
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۶۰۰ پروانه صیدماهی در آب‌های داخلی آبادان صادر شد

آبادان - ایرنا - رییس اداره حفاظت محیط زیست آبادان گفت: ۶۰۰ پروانه صیدماهی در آب‌های داخلی گوبان، گوارین و رودخانه بهمنشیر از ابتدای پاییز تاکنون برای صیادان محلی آبادان صادر شد.

علی فتحی‌نیا روز  شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: صیادان فقط با پروانه صید می‌توانند در صیدگاه‌های تعیین شده آب‌های داخلی اقدام به صید ماهی کنند.

وی به دستگیری یک صیاد غیرمجاز به دلیل تخلف صید در مناطق استحفاظی محیط زیست آبادان اشاره کرد و افزود:محیط‌بانان آبادان در هنگام گشت و کنترل به چهار صیاد که در حال صید غیرمجاز ماهی بودند مشکوک که با تعقیب آنها سه نفر متواری و ماموران موفق به دستگیری یکی از متخلفان شدند.

رییس اداره حفاظت محیط زیست آبادان گفت: تعداد ۲۶۹ قطعه ماهی به همراه ۲ رشته تور و یک دستگاه موتورسیکلت متعلق به نامبردگان کشف و ضبط شد.

وی داشتن پروانه صید و فعالیت در محل مجاز صید را لازمه کار صید و صیادی در آب‌های داخلی آبادان اعلام کرد و افزود: با صیادانی که به روش‌های غیرمجاز اقدام به صید ماهی ‌کنند برخورد قانونی می‌شود.

خورهای گوبان و گوارین در سواحل چوئبده از توابع آبادان واقع شده‌اند. 

خور به شاخه‌ای (محدوده نیمه بسته آب) از دریا گفته می‌شود که به خشکی داخل شده باشد. خور در حقیقت خلیج کوچک است. این واژه با خلیج همریشه است بعضی خورها مدخل یک رودخانه به دریا هستند و در درون آن آب دریا به مقدار قابل توجهی توسط آب رودخانه یا آب شیرین رقیق می‌شود. این نوع خورها را اصطلاحاً خلیج دهانه‌ای می نامند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha