۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۰۲
کد خبرنگار: 1460
کد خبر: 84179938
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

واحد پی سی آر در بیمارستان اردکان راه اندازی شد

یزد - ایرنا - رییس بیمارستان ضیایی اردکان گفت: واحد پی سی آر (PCR ) در آزمایشگاه این مرکز درمانی راه اندازی و آماده ارائه خدمات به بیماران شد.

دکتر محمدحسن صدرالدینی روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: در راستای سیاست های گسترش تشخیص دقیق و سریع بیماری کووید ۱۹ و به منظور مدیریت درمانی این بیماری و خدمت رسانی بهتر به مراجعین ،آزمایشگاه تشخیصی مولکولی کووید در بیمارستان ضیایی راه اندازی شد.

وی ضمن تشکر از کلیه دست اندرکاران راه اندازی این واحد، اظهار داشت : واحد پی سی آر آزمایشگاه بیمارستان ضیایی با هزینه ای بالغ بر سه میلیارد ریال و مطابق با استانداردهای لازم آماده شده و به دلیل حساسیت کارکرد این واحد، تمامی ضوابط ایمنی در آن رعایت شده و پرسنل آن آموزش های لازم را به صورت کامل فرا گرفته اند.

رییس بیمارستان ضیایی اردکان تصریح کرد: این واحد علاوه بر انجام تست pcr بیماران بستری، همه روزه صبح به غیر از روزهای تعطیل و عصرها با هماهنگی قبلی  با تعرفه دولتی پذیرای بیماران سرپایی نیز می باشد.

 بیمارستان جدید ضیایی در سال ۱۳۸۵ در زمینی به مساحت ۷۳ هزار و زیربنای ۱۲ هزار مترمربع شامل بخشهای اورژانس ، اطاق عمل ، دیالیز ، جراحی عمومی ، ارتوپدی ، اورولوژی ، گوش -و حلق و بینی ،‌چشم ، زنان وزایمان ، ICU ، کودکان‌، داخلی ، عفونی ، داخلی اعصاب ، قلب و CCU ، فیزیوتراپی ، آزمایشگاه ، پاتولوژی و  پلی کلینیک تخصصی مطابق با آخرین استانداردهای روز مراکز درمانی کشور و با تجهیزات پزشکی مدرن و تجهیزات اداری به بهره برداری رسید.

شهرستان ۱۰۵ هزار نفری اردکان که مرکز آن در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد، متشکل از شهرهای عقدا، خرانق، احمدآباد و اردکان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha