به گزارش ایرنا، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه دهگلان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون چهار هزار بسته حمایتی در قالب اجرای رزمایشهای کمک مومنانه بین نیازمندان این شهرستان توزیع شده است.
محمد امانی اظهار داشت: این بستهها به ارزش یک میلیارد تومان با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام و اعتبارات متمرکز سپاه، کمک های مردمی و مسوولان و خیرین بین نیازمندان و آسیبدیدگان ناشی از کرونا در این شهرستان توزیع شد.
وی افزود: این کمکها در راستای اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی اجرا و چهار هزار بسته معیشتی شامل ۵۰۰ کارت هدیه، بستههای بهداشتی و معیشتی، لوازمالتحریر، بین نیازمندانی که از قبل شناسایی شدهاند توزیع شده است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه دهگلان گفت: از نخستین روزهای شیوع ویروس کرونا تاکنون، اقدامات مؤثری در حوزه پیشگیری، مقابله و درمان مبتلا به این بیماری صورت گرفته و نتیجه آن کاهش مبتلایان به کرونا در این شهرستان بوده است.
۲ کتاب در دیواندره رونمایی شد
در مراسمی با حضور مسوولان شهرستان دیواندره رونمایی از ۲ تالیف کتاب درسی دانشگاهی و تخصصی، زبان برنامه نویسی ۲ و مبانی نرم افزار و سیستم عامل انجام شد.
مولف و رییس دانشگاه علمی کاربردی دیواندره در مراسم رونمایی از کتاب خود اظهار داشت: امروزه استفاده از کامپیوتر برای تمام جوامع بشری لازم بوده و باید کتابهای بسیاری را در زمینه چگونگی استفاده از رایانه مطالعه کرد.
صلاح رستمی اضافه کرد: در سال ۹۵ دانشگاه پیام نور کشور فراخوانی برای تالیف ۲ کتاب زبان برنامه نویسی ۲ و مبانی نرم افزار و سیستم عامل انجام داد که با تواناییهایی که در خودم دیدم مشغول به چاپ این کتب شدم.
رییس دانشگاه علمی و کاربردی دیواندره با اشاره به اینکه کتاب های مذکور مرجع اصلی دانشجویان دانشگاه پیام نور کشور است، افزود: این تالیفات طبق سرفصل وزارت علوم نوشته شده و با شروع ترم دوم دانشگاهای پیام نور و علمی کاربردی در سراسر کشور تدریس و در اختیاردانشجویان قرار میگیرد.
رستمی اضافه کرد: محتوای کتاب برنامه نویسی ۲ تمام مباحث کامپیوتر و برنامهنویسی و محتوای کتاب مبانی نرم افزار چگونگی تولید نرم افزار بوده و سایر سرفصلهای آن در این کتابها چاپ شده است.
دستگاه های اجرایی برای مناسب سازی شهری بیشتر تلاش کنند
مشاور فرماندار سقز در امور معلولان روز سه شنبه در جلسه کمیته مناسب سازی به دلایل عدم اجرای مصوبات کمیته مناسب سازی شهرستان سقز اشاره کرد و گفت: دستگاه های اجرایی، ارادهای برای مناسب سازی شهری ندارند هر چند مصوبات زیادی تصویب شده اما باید تلاش بیشتری برای اجرای این مصوبات انجام دهند.
ناصر سرگران اضافه کرد: گرچه مصوبات زیادی به تصویب شده است اما ادارات، پاسخگوی پیگیریهای اداره بهزیستی نیستند.
وی تاکید کرد: عدم اراده به پیشبرد مناسب سازی، مسوول صرف دانستن بهزیستی به عنوان نهاد متولی افراد دارای معلولیت وعدم نگاه کارشناسی که منجر به هدر رفت هزینه ها شده است، سه عامل مهم در اجرا نشدن مصوبات کمیته مناسب سازی است.
مشاور فرماندار سقز در امور معلولان افزود: برگزاری جلسههای کمیته مناسب سازی در فرمانداری، نشان دهنده اهمیت و ضرورت بحث مناسب سازی است و باید دستگاههای اجرایی نیز با جدیت به مسوولیت خود عمل کنند.
سرگران ضمن انتقاد از اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری سقز برای عدم شرکت در جلسه، افزود: نمیتوان بدون حضور این نهادها برخی از پیشنهادهای عملی در حوزه مناسب سازی شهری را مطرح کرد.
وی یادآور شد: از سال ۹۷ دستورالعملهای لازم به شهرداریها برای مناسب سازی هر فصل ۲۵۰ متر از فضای شهری ابلاغ شده است، اما خبری از اجرای دستورالعمل های مربوطه نیست.
مشاور فرماندارسقز در امور افراد دارای معلولان افزود: ما باید در گام اول، نقطه شروع را مشخص کنیم و با نگاه آماری، گزارشی به روز از میزان رعایت استانداردهای مناسب سازی در دستگاه های اجرایی را دریافت کنیم تا میزان پیشرفت یا پسرفت روند مناسب سازی در شهرستان سقز را عینی تر مورد سنجش و ارزیابی قرار دهیم.
لطیفه نوروزی، معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه سقز هم در این جلسه، با اشاره به وجود جمعیت بیش از پنج هزار نفری معلولان شناسایی شده در این شهرستان به ویژه معلولان جسمی حرکتی و همچنین وجود افراد زیاد مسن و سالمند خواستار عمل به وظایف دستگاه های اجرایی شد.
رییس اداره بهزیستی سقز هم با اشاره به وجود میلیونی معلولان در ایران و وجود بیش از پنج هزار نفر معلول در این شهرستان، وضعیت مناسب سازی برای معلولان و سالمندان را نامناسب اعلام کرد.
محمد جویا با بیان اینکه، در بحث مناسب سازی، بهزیستی چون دستگاهی ناظر عمل و مصوبات را پیگیری میکند، از دستگاه های اجرایی خواست تا به وظایف خود در این رابطه عمل کنند.
تعیین مشاور ناظر مناسب سازی برای نظارت بر رعایت ضوابط و استاندارد های مناسب سازی از سوی شهرداری، برگزاری کارگاه آموزشی برای مهندسان، ناظران، طراحان و پیمانکاران از موارد دیگری بود که توسط کارشناسان در این جلسه مطرح شد.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.
نظر شما