به گزارش خبرنگار ایرنا؛ هدایت حاتمی روز یکشنبه در بیست و نهمین جلسه کارگروه بهبود فضای کسب و کار استان در استانداری با اشاره به دستاورد جلسات بهبود فضای کسب و کار و دیگر جلسات مرتبط با آن، افزود: از مجموعه فعالیتهایی که انجام گرفته، در حوزههای منابع روستایی و احیای واحدهای راکد استان نتایج خوبی حاصل شده است.
او گفت: زمانی موفق هستیم که کارها و تصمیمات به گونهای پیش برود که در زندگی، رفاه، درآمد و روانسازی کار مردم تاثیر مثبت بگذاریم.
وی اظهار داشت: بحران کرونا به ما نشان داد که ارتباطات مجازی تا چه اندازه میتواند کارساز باشد و از طریق آن بسیاری از کسب و کارها را نیز رونق داد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: ما در ابتدای دولت یازدهم، زمانی که کرمانشاه را به عنوان پایلوت استان مجازی و استان هوشمند معرفی کردیم از ظرفیتهای آن آگاه بودیم و بر اجرای آن اصرار داشتیم که باوجود موفقیتهای حاصل از آن، ادامه پیدا نکرد.
حاتمی تصریح کرد: یکی از سیاستهای ما جلب و جذب سرمایهگذار است و برای اینکه متوجه بشویم که چرا ایده و طرح یک سرمایهگذار در مرکز خدمات سرمایهگذاری رد میشود و یا سرمایهگذار از اجرای طرحش در استان دلسرد میشود باید گروه تحلیلی در مرکز خدمات سرمایهگذاری ایجاد شود تا تمام دلایل بررسی و تجزیه و تحلیل شوند که بتوانیم موانع را شناسایی و آنها را رفع نماییم.
به گزارش خبرنگار ایرنا، گزارش مرکز آمار ایران از کاهش ۱.۲ درصدی نرخ بیکاری کشور در پاییز امسال نسبت به پاییز سال ۹۸ حکایت دارد و نشان می دهد نرخ بیکاری در این استان غربی کشور برای نخستین بار در ۱۰ سال اخیر به پایین ترین رقم رسیده است.
براساس طرح آمارگیری نیروی کار که به تازگی منتشر شده، نرخ بیکاری در پاییز امسال به عدد ۹.۴ درصد رسیده که نسبت به پاییز سال گذشته ۱.۲ درصد کمتر شده است.
اکنون بیش از ۳۰ هزار نفر در حدود یک هزار واحد تولیدی و صنعتی در استان کرمانشاه مشغول فعالیت هستند.