مسوولان از تولید انبوه واکسن ایرانی آنفلوآنزا حمایت کنند

تهران- ایرنا- سرپرست تیم شتاب‌دهنده پرسیس‌ژن از تلاش ۳۰ ساله دانشمندان جوان ایرانی برای ساخت واکسن آنفلوآنزا خبر داد و گفت: دانشمندان عضو این تیم دانش بنیان، خواستار حمایت مسوولان از تولید انبوه این واکسن برای بهره‌برداری هموطنان هستند. 

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، دکتر عبدالغفاری مدیر مجموعه اینووان در این باره افزود: شتاب‌دهنده پرسیس‌ژن با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تلاش دانشمندان جوان به عنوان شتاب دهنده زیست فناوری پزشکی کشور در سال ۱۳۹۵ آغاز به کار کرد. زمینه فعالیت این شتاب دهنده، زیست‌فناوری دارویی و پزشکی، محصولات مشتق از پلاسما، سرم‌های درمانی، واکسن‌های انسانی و دامی، داروهای گیاهی، دارو با منشاء طبیعی و طب نوساختی (سلول‌های بنیادی) است.

عبدالغفاری نیز با اشاره به اهداف این مرکز اظهار کرد: شتاب‌دهنده اینووان با هدف حمایت از طرح‌های نوآورانه، شرکت‌های نوپا و دانش محور در حوزه‌های هوش مصنوعی و داده‌کاوی فعالیت خود را آغاز کرده است. اینووان در نظر دارد، تا با تأمین منابع مالی، زیرساختی و توانمندسازی مجموعه‌های فناور هوش مصنوعی و داده کاوی، ریسک راه اندازی یک کسب و کار فناورانه را کاهش دهد، از این رو همه استارتاپ‌های با محوریت داده‌کاوی و هوش‌مصنوعی می‌توانند در دوره شتابدهی این مجموعه شرکت کنند. در حال حاضر هدف اصلی این مرکز گسترش فعالیت استارتاپ‌های حوزه رسانه‌های دیجیتال با محوریت صوت و تصویر فراگیر است.

در ادامه رییس گروه اوکسین در رابطه با فعالیت‌های این مجموعه، گفت: گروه اوکسین به‌طور تخصصی در زمینه تجارت الکترونیک فعالیت می‌کند. هسته مرکزی این مجموعه از متخصصان باسابقه و فعالِ صنعت IT و وب تشکیل شده است. اوکسین خدمات متنوعی را بر بستری یکپارچه در حیطه تجارت مجازی عرضه می‌کند. تلاش ما در این مجموعه، ایجاد و حفظ محیطی استارتاپی و صمیمی برای پیشبرد اهداف‌مان است.

باطنی مدیر شتاب‌ دهنده رسانا نیز ضمن معرفی این مرکز و تشریح فعالیت‌های آن بیان داشت: رسانا شتابدهندۀ حوزۀ فرهنگ، هنر و رسانه و تحت حمایت سازمان صداوسیماست. این شتاب‌دهنده با جذب و حمایت از گروه‌هایِ جوانِ صاحبِ ایده‌های نوآورانه در مراحلِ مختلفِ پیش بذری، بذری و جذب سرمایه، بر روی تولید محصولات رسانه‌ای تمرکز می‌کند. رسانا با دارا بودن امکانات مختلفی مانند زیرساخت و تجهیزات تولید، شبکۀ داوری و مربیگری منحصر به ‌فرد و همچنین تعامل با صندوق بذرمایه تلاش دارد شرایط مساعدی برای رشد و آموزشِ میدانیِ جریانِ نیروی انسانی گسترده‌ و مداومی که با آن در ارتباط است را فراهم آورد.

ایستگاه نوآوری شریف با هدف ایجاد بستری مناسب جهت استقرار شرکت‌های نوپا، استارت آپ‌ها، شتاب‌دهنده‌ها، صندوق‌های پژوهش و فناوری و همه شرکت‌های فعال در زیست بوم فناورانه کشور با مساحتی بالغ بر ۲۷ هزار متر مربع در مرداد ماه سال ۱۳۹۷ تاسیس شد. ماموریت اصلی ایستگاه نوآوری شریف تسهیل ورود کارآفرینان ایرانی به عرصه فعالیت در زیست بوم فناورانه داخلی است که باتوجه به حضور شرکت¬های موفق حوزه¬های مختلف کسب و کار در این مجموعه، امکان ایجاد شبکه ارتباطی گسترده و تعریف پروژه کاری مشترک میان فعالان این عرصه فراهم گردیده است. حضور در ایستگاه نوآوری شریف در مقایسه با استقرار در سایر مراکز تجاری و اداری، بدلیل بهره‌مندی از امکانات رفاهی مناسب و خدمات متنوع حوزه کسب و کار، امکان مدیریت بهینه هزینه¬ ها و فرصت رشد و توسعه سازمانی را برای شرکت‌های مستقر فراهم می‌آورد.

روز گذشته حجت الاسلام والمسلمین محمد جواد حاج علی اکبری، امام جمعه موقت تهران به‌همراه پرویز کرمی مشاور معاون علمی رییس جمهور و دبیر ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان از بخش‌های مختلف ایستگاه نوآوری شریف چون مجموعه اینووان، شتاب‌دهنده واکسن پرسیس‌ژن، گروه اوکسین، شتاب‌دهنده رسانا و پینکت بازدید کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha