رضا جعفرپور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مقالات برگزیده مقالات ارسالی به کنگره پنجم بود که پس از داوری هیات علمی مستقر در تهران، انتخاب شده بودند.
وی اظهار داشت: این همایش بین المللی با کد ۰۰۵۰۵-۹۸۱۹۰ در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ثبت شده است.
وی بیان کرد: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام سامانه اطلاع رسانی علمی است که کار رتبه بندی دانشگاه ایران و جهان اسلام و تجزیه و تحلیل مجلات علمی کشورهای اسلامی براساس معیارهای علم سنجی معتبر را عهده دار است و قبول ثبت مقالات این همایش نشان از جایگاه علمی آن است.
مدیرعامل موسسه تولیت شمس تبریزی خوی اضافه کرد: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام برای پشتیبانی از سیاستگذاریهای کلان آموزشی و پژوهشی کشورهای اسلامی از طریق تهیه، پردازش و روزآمدسازی اطلاعات پژوهشی با بهرهمندی از نیروی انسانی متخصص و به کارگیری فناوریهای پیشرفته و منطبق با استانداردهای جهانی برای سنجش فعالیتهای علمی و پژوهشی کشورهای جهان اسلام برای کمک به ارتقای سطح علمی این کشورها فعالیت میکند.
به گزارش ایرنا، بر اساس اسناد متقن و مورد تایید محققان، بارگاه شمس تبریزی در خوی واقع شده و هفتم مهر در تقویم رسمی کشور به نام روز شمس ثبت شده و همه ساله همایش های علمی و فرهنگی با حضور شمس شناسان و مولوی پژوهان مطرح ایران و جهان در کنار بارگاه این عارف نامی در خوی ، برگزار می گردد.
هم اکنون همه کشورهای اسلامی در پنج منطقه مختلف از جمله جنوب شرقی آسیا، کشورهای عربی، کشورهای اسلامی غیر عربی قاره آفریقا، کشورهای آسیای مرکزی و منطقه قفقاز و سایر کشورهای اسلامی در منطقه خاورمیانه، اروپا و آمریکای جنوبی امکان بهره برداری از خدمات ISC را دارند.
نظر شما