رضا جعفرپور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام موسوم به ISC با کد 63004_02230 ضمن بهرسمیت شناختن نهمین همایش بین المللی شمس و مولانا پوستر این رویداد مهم علمی و فرهنگی کشور را در سامانه این پایگاه نمایه کرد.
وی ادامه داد: از سال 1397 که همکاری موسسه تولیت شمس تبریزی با پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با امضای تفاهمنامه همکاری در برگزاری این رویداد بین المللی آغازشده، استانداردسازی فعالیتهای همایش مدنظربود که دریافت کد ISC و به دنبال آن نمایه شدن مقالات همایش در پایگاه استنادی جهان اسلام از مهمترین اهداف بود . مدیرعامل موسسه تولیت شمس تبریزی و مفاخر خوی اظهار کرد: این امر با همت همکاران دبیرخانه علمی و اساتید حاضر و همکاریهای پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی محقق شده و درحال حاضر اکثر مقالات و سخنرانیهای ارائه شده در همایشهای بین المللی شمس و مولانا در ISC نمایه شده است.
به گزارش ایرنا، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام یک سامانه اطلاع رسانی علمی به شمار می رود که در صدد رتبه بندی دانشگاههای ایران و جهان اسلام و تجزیه و تحلیل مجلات علمی کشورهای اسلامی بر اساس معیارهای علم سنجی معتبر اسلامی است.
همایش بین المللی شمس و مولانا همه ساله با حضور و ارائه مقاله دهها عضو هیات علمی دانشگاه های معتبر علوم انسانی برگزار می شود.
نظر شما