به گزارش روابط عمومی ارتش، صبح دوشنبه و در حاشیه برگزاری رزمایش روی نقشه مشترک کلاسیک دافوس که از روز شنبه در این دانشگاه آغاز شده است، مدرک دکترای تخصصی افتخاری دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش با حضور سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش و سرتیپ حسین ولیوند، فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش(دافوس) به سرتیپ دوم بازنشسته مسعود بختیاری و سرتیپ دوم بازنشسته نصرت الله معین وزیری به پاس تلاش های ارزنده و و سال ها مجاهدت و خدمت برجسته و صادقانه آنان در حاشیه این رزمایش اعطاء شد.
سرلشکر موسوی در این مراسم ضمن تشکر از سالها تلاش این دو استاد برجسته و پیشکسوت ارتش، گفت: این دو بزرگوار از ابتدای خدمت خود برای فرصت، عمر و وقت خویش ارزش بسیاری قائل بوده و حتی کوچکترین فرصت زندگی خود را نیز از دست نداده و از آن کمال استفاده را برده اند و این علت موفقیت آنها است.
سرتیپ ولیوند، فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش نیز در این مراسم گفت: امیر بختیاری و امیر معین وزیری، عمر پربرکت خویش را وقف ارتش کرده و با ایثار و مجاهدت در راه اعتلای نیروهای مسلح تلاش کردند. ایشان الگوهایی هستند که همواره باید از آنان درس آموخت.
سرتیپ دوم ستاد مسعود بختیاری متولد ۱۳۲۰ در تهران و دانشآموخته دانشکده افسری امام علی(ع) است، وی کارشناسی ارشد خود را سال ۱۳۵۴ از دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش دریافت کرد.
او عضو گروه طرحریزی عملیات فتحالمبین و بیتالمقدس بود که ۳۰ سال تدریس در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش به عنوان عضو هیأت علمی، تالیف کتاب عملیات طریق القدس به عنوان کتاب برگزیده کشور در سال ۱۳۸۱، تالیف کتاب عملیات بیت المقدس به عنوان کتاب برگزیده کشور در سال ۱۳۸۲ و تألیف دهها عنوان کتاب در زمینه علوم و فنون جنگ را در کارنامه خود دارد.
امیر سرتیپ دوم بختیاری در مشاغل فرماندهی یگان توپخانه تا افسر عملیات قرارگاه فرماندهی نیروی زمینی در دوران جنگ تحمیلی انجام وظیفه کرده و دورههای متعدد تخصصی در داخل و خارج از کشور را طی کرده است.
او استاد راهنما و مشاور دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی از سال ۱۳۶۷ تاکنون و ناظر و مشاور پروژههای نظامی متعدد بوده و مفتخر به دریافت نشان رزمی درجه ۲ فتح از دستان مبارک مقام معظم رهبری و فرماندهی معظم کل قوا (مدظلهالعالی) و دو بار تقدیرنامه از معظمله شده است.
سرتیپ دوم بختیاری به عنوان بازنشسته نمونه ملی کشور در هشتمین جشنواره ملی شهید رجائی شده و همچنین دریافت نشان شرکت در مسابقات تیراندازی ارتشهای عضو پیمان سنتو در سال ۱۳۴۸، همکاری در تدوین دانشنامه بزرگ فارسی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، چهره برگزیده و ماندگار رسته توپخانه در ارتش جمهوری اسلامی ایران، چهره برگزیده و ماندگارآموزشی و پژوهشی هیئت معارف جنگ در سال ۱۳۹۰، چهره برتر تجربهنگاری و نظریهپردازی دفاعی ارتش جمهوری اسلامی ایران در جشنواره دانش و پژوهش ستاد کل نیروهای مسلح، برگزیده جشنواره اندیشه و قلم ارتش، اندیشهورز نمونه در نشستهای تخصصی و مطالعات دفاعی، دریافت نشان شرکت در عملیات برقراری آتشبس ویتنام در سال ۱۳۵۲ و دریافت نشانها و الواح تقدیر متعدد از مراکز دانشگاهی، مقامات عالیه کشوری و لشکری در کارنامه خود دارد.
همچنین امیر سرتیپدوم جانباز نصرت الله معین وزیری، در سال ۱۳۱۷ در سنندج متولد شده، سال ۱۳۴۰ از دانشگاه افسری امام علی(ع)، فارغالتحصیل شد و مدرک کارشناسیارشد خود را سال ۱۳۵۵ از دانشگاه فرماندهی و ستاد آجا با رتبه سوم دریافت کرد.
او ۳ سال تدریس در مرکز آموزش توپخانه و موشکها، ۴۴ سال تدریس در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش به عنوان عضو هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عضویت در گروه طرحریزی عملیات فتحالمبین و بیتالمقدس، تالیف دوازده عنوان کتاب علمی - پژوهشی در زمینه علوم و فنون نظامی، استاد راهنما و مشاور دانشجویان دورههای تحصیلات تکمیلی از سال ۱۳۶۷ تاکنون، مجری ۴ پروژه مهم کاربردی ارزشمند برای ارتش جمهوری اسلامی ایران، ناظر و مشاور پروژههای نظامی متعدد از سال ۱۳۶۷ تاکنون را در کارنامه خود دارد.
امیر معین وزیری دورههای تخصصی متعدد در داخل و خارج از کشور طی کرده و در مشاغل ستادی و فرماندهی یگانهای توپخانه از رده آتشبار تا معاون گروه ۱۱ توپخانه و افسرعملیات قرارگاه فرماندهی نیروی زمینی در دوران جنگ تحمیلی انجام وظیفه کرده است.
او مشاور علمی فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد آجا، خالق آثار متعدد هنری در زمینه هنرهای تجسمی و برگزاری نمایشگاههای متعدد است که مفتخر به دریافت نشان درجه ۲ فتح از دستان مبارک مقام معظم رهبری و فرماندهی معظم کل قوا(مدظله العالی) شده و به عنوان استاد ممتاز نیروی زمینی انتخاب و از دست مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در سال ۱۳۶۸ لوح تقدیر دریافت کرد. وی عضو هیأت علمی و استاد افتخاری دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش است که به عنوان چهره ماندگار ارتش جمهوری اسلامی ایران، چهره برگزیده در کنکره جهانی مشاهیر کُرد، پژوهشگر نمونه ملی در جشنواره شهید رجایی سال ۱۳۸۰ و هنرمند نمونه ملی در جشنواره شهید رجایی در سال ۱۳۸۱ برگزیده شد.
امیر معین وزیری همچنین مفتخر به دریافت نشانها و الواح تقدیر متعدد از مراکز دانشگاهی، مقامات عالیه کشوری و لشکری شده است.
نظر شما