پریسا عابدپور روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه برای راهاندازی این واحدها بیش از ٢٠ میلیارد ریال سرمایهگذاری شده، اظهار داشت: این واحدهای فرآوری با ظرفیت تولید ۶۰۰ کیلوگرم شمش طلا و زمینه ایجاد اشتغال ۸۱ نفر در استان احداث و وارد مراحل تولید شدهاست.
وی با اشاره به راهاندازی واحد تولیدی سیلیس نشور و میکرو سیلیس در استان بیان کرد: ظرفیت این واحد سه هزار تن در سال است و زمینه اشتغال ۱۰ نفر را فراهم کرده است.
معاون امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی گفت: این واحدهای فرآوری با هدف جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی، ایجاد زمینه اشتغال و همچنین بهره برداری اصولی از ظرفیت معادن انجام میشود.
عابدپور از جذب و تخصیص ۱۵ درصد از سهم کل حقوق دولتی جهت ایجاد زیرساختها به مبلغ ١۵ میلیارد ریال برای شهرستان تکاب طی سال جاری خبر داد و اضافه کرد: بخشی از این حقوق دولتی برای توسعه زیرساختهای این شهرستان هزینه شده است.
وی تاکید کرد: واحدهای معدنی و صنایع معدنی در استان برای ۲۳ هزار و ۸۶۵ نفر به صورت مستقیم زمینه اشغال را فراهم کردهاند.
وی ادامه داد: در استان ۴۹۴ معدن دارای پروانه بهره برداری معتبر با ظرفیت استخراج بیش از ۱۶ میلیون تن در سال و ذخیره قطعی یک هزار و ۲۲۲ میلیون تن وجود دارد که زمینه اشتغال مستقیم را برای ۵ هزار و ۲۰۷ نفر فراهم کرده است.
در راستای جلو گیری از خام فروشی مواد معدنی استان و ایجاد ارزش افزوده مواد معدنی در داخل استان ۶۶۵ واحد فرآوری مواد معدنی در حال فعالیت هستند و برای راه اندازی این واحدها ۱۳ هزار و ۸۶۹ میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده است که برای ۱۸ هزار و ۶۵۸ نفر زمینه اشتغال مستقیم فراهم شده است.
نظر شما