«سیدهادی حسینی بیدار» روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: ۲۱۲ روستای دیگر به دلیل بهره مندی از منابع آبی مناسب شامل چشمه، قنات و چاه و بنا به اعلام شوراهای اسلامی روستا، تحت پوشش خدمات این شرکت نیست.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان اظهار داشت: به رغم اقدام این شرکت برای تحت پوشش قرار دادن تمامی روستاهای استان، اهالی و شوراهای اسلامی این ۲۱۲ روستا به دلایل مختلف و به درخواست خود، تمایلی به استفاده از خدمات شرکت آب و فاضلاب ندارند.
حسینی بیدار تاکید کرد: البته منابع آبی ۲۱۲ روستای مورد اشاره نیز کاملا بهداشتی و سالم است و شرکت آب و فاضلاب همواره بر حفظ کیفیت، سلامت و بهداشت آب مورد استفاده اهالی این روستاها نظارت دقیق و مستمر دارد.
وی اضافه کرد: در مجموع از سال ۹۲ تاکنون (فعالیت دولت یازدهم و دوازدهم) ۲۳۰ روستا با جمعیتی معادل ۲۲۲ هزار و ۳۹ نفر زیر پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب استان همدان قرار گرفته و از مزایای آب شرب سالم و بهداشتی بهره مند شده اند.
حسینی بیدار ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۰ روستای دیگر با جمعیت ۲۷ هزار و ۶۲۸ نفر زیر پوشش طرح ها و خدمات آبرسانی قرار گرفتند که برهمین اساس شاخص بهره مندی از آب در روستاهای استان به رقم ۷۹.۱۱ درصد رسیده است.
وی افزود: امروز /سه شنبه/ در قالب برنامه «پویش هرهفته-الف-ب-ایران» ۲ روستای «ورکانه» در شهرستان همدان و «یارمجه باغ» در شهرستان رزن با اعتبار یک میلیارد و ۸۶۲ میلیون تومان از آب شرب سالم برخوردار میشوند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان اظهار داشت: برای اجرای آبرسانی به روستای ورکانه خط انتقالی به طول چهار هزار و ۱۰۰ متر و بهسازی سه دهنه چشمه انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: برای اجرای این طرح آبرسانی ورکانه ۴۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات استانی هزینه شده است و جمعیت ۷۱۳ نفری این روستا از آب شرب سالم بهره مند می شوند.
حسینی بیدار درباره مجتمع آبرسانی «تخت - چهاربلاغ» در روستای «یارمجه باغ» از توابع شهرستان رزن گفت: با بهره برداری از این مجتمع ۷۱۶ نفر از جمعیت این روستا از نعمت آب شرب سالم برخوردار خواهند شد.
وی اظهار داشت: در این پروژه حفر و تجهیز چاه دهانه گشاد به عمق ۲۵متر، بهسازی چهار دهنه چشمه، اجرای هزار و ۵۰۰ متر خط انتقال، اصلاح و توسعه یک هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع داخلی، ساخت مخزن بتنی ۲۰۰ متر مکعبی، فنس کشی محوطه تاسیسات به طول ۱۳۶متر و اجرای خط برق به طول ۱۷۰ متر عملیاتی شده است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان خاطرنشان کرد: برای اجرای این طرح یک میلیارد و ۴۶۲ میلیون تومان از محل اعتبارات ملی هزینه شده است.
استان همدان در مجموع دارای یک هزار و ۷۲ روستا دارد که براساس آخرین سرشماری در سال ۱۳۹۵ حدود ۴۰.۲ درصد از جمعیت یک میلیون و ۷۵۰ هزار نفری این استان در روستاها ساکن هستند.
به گزارش ایرنا، طرح آبرسانی به ۱۰۰ روستا در چهار استان با اعتبار یک هزار و ۱۱۰ میلیارد ریال امروز(سهشنبه) در قالب پویش هر هفته#الف_ب_ایران به بهرهبرداری میرسد.
از مجموع روستاهای آماده آبرسانی، ۷۵ روستا سهم استان کردستان، ۱۵ روستا در استان زنجان، ۸ روستا در استان البرز و ۲ روستا در استان همدان از نعمت آب برخوردار خواهند شد.
بر این اساس، پروژه آبرسانی به ۷۵ روستا در استان کردستان با اجرای ۲۸۷ کیلومتر خطوط انتقال و با اعتبار ۸۱.۷ میلیارد تومان برای آبرسانی به جمعیتی حدود ۱۰ هزار و ۴۸۰ خانوار معادل ۴۳ هزار و ۸۲۵ نفر افتتاح خواهد شد. همچنین در استان زنجان با بهرهبرداری از پروژه آبرسانی به ۱۵ روستا با ۴۱ کیلومتر خطوط انتقال و با اعتبار ۲۰.۱ میلیارد تومان، جمعیتی بالغ بر ۷ هزار و ۵۹۸ نفر از آب سالم و پایدار بهرهمند خواهند شد. پروژه آبرسانی به ۸ روستا در استان البرز که با اجرای دو کیلومتر خطوط انتقال جمعیت ۹ هزار و ۷۶۴ نفر را تحت پوشش قرار میدهد، نیز امروز بهره برداری میشود.
چهارمین پروژه آماده افتتاح، پروژه آبرسانی به ۲ روستا در استان همدان است که با اجرای ۵ کیلومتر خطوط انتقال و سرمایهگذاری ۱.۸ میلیارد تومانی حدود یک هزار و ۴۳۲ نفر جمعیت روستایی را تحت پوشش قرار میدهد.
دومین مرحله افتتاح طرحهای مهم صنعت آب و برق در قالب پویش هر هفته#الف_ب_ایران فعالیت خود را از فروردینماه امسال آغاز کرد.
این مرحله از پویش، بهرهبرداری از طرحهای مهم صنعت آب و برق را برای سراسر کشورمان در شرایط سخت تحریمی به همراه داشت و نشان داد با وجود شرایط سخت تحمیل شده به کشور، قطار سازندگی دولت «تدبیر و امید» زمینگیر نشده و همچنان با قوت رو به جلو در حرکت است.
وزیر نیرو در زمان راهاندازی این پویش به مردم قول داده بود تا پایان سال هر هفته از پروژههای مهم صنعت آب و برق در سراسر کشور رونمایی کند.
در قالب پویش هر هفته#الف_ب_ایران مقرر است از ۲۵۰ پروژه مهم صنعت آب و برق در سراسر کشور با سرمایه گذاری ۵۰ هزار میلیارد تومان بهره برداری شود.
نظر شما