محمد جهین روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال در مجموع ۱۴ هزار و ۱۳۸ بازرسی شامل ۱۰ هزار و ۸۸۰ بازرسی از واحدهای صنفی و سه هزار و ۲۵۸ بازرسی از واحدهای صنفی انجام شده که در مجموع برای هر کدام به ترتیب ۶۷۴ و ۱۰۸ پرونده تعزیراتی تشکیل شده است.
وی ادامه داد: همچنین در قالب گشتهای مشترک شامل اتاق اصناف، بهداشت و درمان، اداره استاندار به همراه بازرسان این اداره، ۸۶۱ مورد بازرسی انجام شده که طی آن ۱۹۸ پرونده به ارزش ۷۶۰ میلیون ریال تشکیل شده است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد اظهار داشت: امسال ۲ هزار و ۷۹ مورد بازرسی از نانواییهای این شهرستان به عمل آمده که در این رابطه نیز ۹۷ پرونده تعزیراتی به ارزش ۲۱۶ میلیون ریال تشکیل شده است.
جهین بیان کرد: گرانفروشی، درج نکردن قیمت، کمفروشی، عرضه خارج از شبکه و رعایت نکردن نکات بهداشتی مرتبط با بیماری کرونا از جمله مهمترین تخلفات صورت گرفته طی سال جاری بوده است.
وی اضافه کرد: پرونده تخلفهای صنفی پس از تنظیم به تعزیرات حکومتی ارسال و در صورت استمرار تخلف با همکاری مراجع دیگر اقدام به پلمب این واحدها میشود.
جهین با بیان اینکه طرح بازرسی از اصناف همه روزه در سه شیفت کاری اجرا میشود، گفت: در همین مدت ۵۲۰ مورد شکایت از واحدهای مختلف صنفی از طریق شماره تلفن ۱۲۴ و تلفن ثابت ۴۲۲۲۹۹۷۴ این شهرستان توسط شهروندان گزارش شده که طی آن ۱۱۴ تخلف محرز و ۴۱۶ تخلف نیز غیرمحرز اعلام شده است.
وی تاکید کرد: شهروندان از طریق شماره ۱۲۴ و تلفن ثابت ۴۲۲۲۹۹۷۴ این شهرستان موارد تخلف را گزارش دهند.
شهرستان ۲۴۱ هزار نفری مهاباد دارای ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی است؛ اصناف بزرگترین بخش اقتصادی این شهرستان را تشکیل میدهند.
نظر شما