به گزارش ایرنا، اسماعیل غنیان روز سه شنبه به رسانه ها افزود: ایجاد و ثبت اشتغال دستگاه های اجرایی استان سمنان امسال برای هفت هزار و ۹۴۰ نفر محقق شد.
وی گفت: دستگاههای اجرایی استان سمنان در سال ۹۹ ایجاد ۱۰ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی جدید را در بخشهای مختلف هدفگذاری کردند که با گذشت بیش از ۹ ماه از سال ۷۶ درصد از این تعهد عملیاتی شد.
وی افزود: بیشترین سهم ایجاد اشتغال استان سمنان متعلق به سازمانهای صنعت، معدن و تجارت و جهادکشاورزی و کمیته امداد است و در بین شهرستان های استان نیز شهرستان شاهرود، سمنان و دامغان بیشترین میزان ایجاد اشتغال را داشتند.
غنیان ادامه داد: فرصتهای شغلی جدید ناشی از اجرای برنامه های اشتغالزایی استان سمنان در حوزه های مختلف از جمله اعطای تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری، تسهیلات مشاغل خانگی، طرح کارورزی، مشوق های بیمه ای، فعالیتهای تولیدی، خدماتی، پیمانکاری، کشاورزی و همچنین اشتغال بخش دولتی بود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان، از پرداخت مرحله جدید تسهیلات کرونا به کسب و کارهای بیشتر آسیب دیده از کرونا در سه حوزه گردشگری و صنایع دستی، ورزش، فرهنگ و هنر و رسانه خبر داد.
غنیان افزود: در راستای ابلاغیه بانک مرکزی مبنی بر حمایت از مشاغل و کسب وکارهای آسیبدیده از ویروس کرونا به همه اشخاص حقیقی و حقوقی دارنده مجوز فعالیت، براساس تفاهم بین وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی با سازمان های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ورزش و جوانان و فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حوزه های «گردشگری و صنایع دستی» ، «ورزش و جوانان» و «فرهنگ و هنر و رسانه» با پرداخت تسهیلات بانکی مطابق دستورالعمل ابلاغی کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی کرونا و ستاد ملی مدیریت کرونا از محل منابع مصوب ستاد ملی مبارزه با کرونا تسهیلاتی با نرخ ۱۲ درصد و با بازپرداخت ۲ ساله در نظر گرفته شد.
وی با تاکید بر مدت زمان تعیین شده گفت: متقاضیان واجد شرایط مجازند برای اخذ این تسهیلات تا پایان دی ۹۹ در سامانه کارا ثبت نام و بانکهای عامل نیز موظفند تا پایان اسفند این تسهیلات را پرداخت کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان در خصوص بازپرداخت تسهیلات افزود: بازپرداخت اقساط این تسهیلات از اول خرداد ۱۴۰۰ خواهد بود.
نظر شما