به گزارش ایرنا، مجید سعیدی روز سه شنبه در نشست ستاد پیشگیری و فرماندهی پاسخ به بحران به بررسی حوادث استان کرمان افزود: سیل، طوفان، تگرک، صاعقه، برف و کولاک و سرمازدگی بیشترین حوادث خسارت زا طی امسال در استان بوده هست.
وی با اشاره به وقوع چند مورد سیل در سال جاری در کرمان افزود: بر اثر جاری شدن سیلاب راه ارتباطی ۲۳۳ روستایی را قطع کرد و همچنین سبب تخلیه ۲ روستا شد و ۲۵ مورد آبگرفتگی منازل روستایی نیز داشتهایم و برق ۲۳۳ روستا، آب ۱۷۳ روستا و ۱۰ مورد قطعی مخابرات اتفاق افتاده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان اظهار داشت: شهرستانهای جیرفت، بافت و کرمان بیشترین مناطقی هستند که در این بازه زمانی دچار سیلاب شدهاند.
وی بیان کرد: پنج هزار و ۲۶۵ نفر در ۹ ماهه امسال که در سیل گرفتار شده بودند، از طرف نیروهای امدادی نجات یافتند.
سعیدی با اشاره به مشکلات گرد و غبار و ریزگردها در مناطقی از استان کرمان گفت: طی امسال مطالعه ۲۵ هزار هکتار عرصه بیابانی انجام شده و همچنین یک هزار و ۳۰۰ هکتار نهالکاری، ۲۵۰ هکتار جنگلکاری، ۳۰۰ هزار متر احداث بادشکن بیولوژیک، احداث ۴۵۰ هزار متر بادشکن غیرزنده انجام شده است.
وی ادامه داد: همچنین برای مقابله با ریزگردها پنج هزار و ۳۳۷ هکتارگورآب و هلالی آبگیر احداث شده و ۴۵۰ هکتار مالچ پاشی و ۵۴۴ هکتار بذرکاری و بذرپاشی انجام شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان افزود: در ۹ ماهه سال جاری شهرستانهای کرمان، راور و فاریاب بیشترین وقوع زلزله را داشتند که هشت زلزله بین چهار تا پنج ریشتر و یک زمین لرزه بالای پنج ریشتر امسال در استان به ثبت رسیده است.
وی اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲ مورد تلفات جانی ناشی از سیل و صاعقه در استان کرمان داشتیم.
سعیدی تاکید کرد: از ابتدای دیماه با کاهش شدید دما مواجه شدیم که خسارات زیادی به بخش کشاورزی وارد کرده است، به طوری که سرمازدگی و همچنین طوفان حدود۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی استان خسارت وارد کرده و شهرهای جنوبی استان، ارزوئیه، فهرج و ریگان بیشترین خسارات را در این زمینه دیدهاند.
وی با اشاره به مقابله با هجوم ملخ به استان کرمان اظهار داشت: سازمان جهاد کشاورزی شمال استان در سال گذشته ۱۲ هزار و ۸۰۰ هکتار و در ۹ ماهه سال جاری ۶ هزار و ۹۰۰ هکتار و در سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان نیز در سال گذشته ۱۵۰ هزار و ۲۰۰ هکتار و در ۹ ماهه سال جاری ۳۹ هزار هکتار مبارزه با ملخ های صحرایی انجام گرفته است.
سعیدی ادامه داد: در سال گذشته و ۹ ماهه سال جاری ۱۰۱ هزار و ۳۵ میلیون ریال اعتبار در زمینه مبارزه با ملخ های صحرایی هزینه شده است.
نظر شما