به گزارش ایرنا، محمود صفری عصر سهشنبه در نخستین کارگاه علمی کاربردی مدیریت پیشگیری از جرایم مهم و شایع و آسیبهای نوپدید در نیروهای مسلح که در سنندج برگزار شد اظهار داشت: برگزاری کارگاههای تخصصی پیشگیری از وقوع جرم موجب شده است که ارتکاب جرم در سطح نیروهای مسلح کاهش یابد.
وی با بیان اینکه در مدیریت کلان، نخست باید آسیبها مورد شناسایی قرار گیرند و به تناسب هر جرم، راهکار عملی و علمی اندیشیده شود یادآور شد: این کارگاهها با هدف توسعه دانش و آشنایی با روشهای علمی کاربردی موضوع پیشگیری از وقوع جرم در مدیران و قضات سازمان قضایی، فرماندهان و مسوولان نیروهای مسلح برگزار میشود.
رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان کردستان هم در این کارگاه گفت: منظور از تشکیل این کارگاه رشد دانش مقابله با جرایم مورد ابتلای نیروهای مسلح ایجاد زمینه اجرای برنامه های مشترک، انسجام و هماهنگی بین نهادهای متولی پیشگیری از وقوع جرم و کاهش و کنترل جرایم و تخلفات زمینه ساز و نوپدید است که برای اولین بار و با همکاری همه فرماندهان نیروهای مسلح مستقر در استان برگزار شد.
مجتبی شیرودبزرگی به نقش و تأثیرگذاری کنشگران میدانی در بحث پیشگیری از جرم اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از مهمترین شاخصههای پیشگیری که در این جلسه مدنظر قرار میگیرد و تاکنون مورد توجه مدیریت پیشگیری قرار نمی گرفت و مغفول بود برآورد نمودن جلوه های نظارت میدانی بر فرایند پیشگیری که در حال اجراست بوده است.
وی افزود: این مهم مورد توجه است که همه مراحل فرایند پیشگیری در واکنش به جرایم را مشاهده و رصد و ارزیابی کنیم به نحوی که کار را در وضعیت اجرای برنامه، رها نکنیم بلکه در صورتی که مراحل کار را رصد و ارزیابی کنیم، میتوانیم نمونه یک فرایند تکمیلی را به جامعه عرضه کنیم.
نظر شما