به گزارش خبرنگار ایرنا رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی گیلان روز چهارشنبه در آئین بهره برداری از بخش سی تی اسکن بیمارستان تالش گفت: دستگاه سی تی اسکن جنرال الکتریک این بیمارستان، چهارمین دستگاه است طی یک سال اخیر در بیمارستانهای دولتی آستارا ، لاهیجان و رودبار نصب و بهره برداری شده و ۲ دستگاه به زودی در بیمارستانهای رازی رشت و شهید انصاری رودسر نصب خواهد شد و سی تی اسکن بیمارستانهای دولتی پورسینا رشت، لنگرود، صومعهسرا و فومن پیگیری می شود.
دکتر ارسلان سالاری افزود: برای نصب و راهاندازی سی تی اسکن بیمارستان تالش، بالغ بر هفتاد میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و پنج برابر بیشتر از دستگاه سی تی اسکن قبلی ظرفیت پذیرش دارد و از سرعت تصویربرداری بالایی برخوردار است.
وی ادامه داد: راه اندازی این دستگاه علاوه بر ارایه خدمات تشخیصی با کیفیت، ماهانه ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تا سه میلیارد ریال به درآمد بیمارستان اضافه می کند و با ارائه پنج تا ۶ هزار سرویس در ماه، صف انتظار بیماران را کوتاه خواهد کرد.
دکتر بختیار حیدرنیا سرپرست شبکه بهداشت و درمان تالش نیز در این آئین گفت: استفاده آزمایشی از بخش سی تی اسکن از اول آبان ماه آغاز شده بود و بیماران نیازمند به تصویربرداری، پیش از این به بیمارستانهای آستارا و رشت اعزام میشدند.
بیمارستان ۲۳۱ تختخوابی شهید نورانی تالش در ۲۷ شهریور ۹۹ افتتاح شد و برای ساخت آن با استانداردهای خوب و با ۱۵ هزار و ۹۹۵ متر مربع زیربنا در سه طبقه، ۹۹۰ میلیارد ریال اعتبار دولتی هزینه شده است.
شهرستان تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در ۱۱۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.
نظر شما