به گزارش ایرنا، خالد سعیدی روز چهارشنبه در گفت و گوی خبری اظهار داشت: در این طرح که با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات صورت گرفته پارک علم و فناوری کردستان به شبکه توسعه اقتصاد دیجیتال پیوسته است.
وی افزود: با عضویت در این شبکه، امکان استفاده شرکتهای نوپا و رشد یافته استان از حمایتهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در قالب گرنتهای جوانه، رشد و تجاری سازی فراهم شد.
رییس پارک علم و فناوری کردستان با تاکید بر برنامهریزی و هماهنگیهای انجام شده در پارک، گفت: با عضویت در این شبکه، امکان ارائه خدمات کامل به مجموعه بیشتری از فعالان حقیقی و حقوقی حوزه توسعه کسب و کارهای فاوا امکان پذیر میشود.
سعیدی اضافه کرد: تاد شبکهای از پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد و شتاب دهندههای دارای مجوز رسمی کشور است که برای ارتقا سطح فعالیتها در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و توسعه اقتصاد دیجیتال با پارک فاوا همکاری میکنند.
وی یادآور شد: این شبکه، در راس اهداف و ماموریت خود، به دنبال ایجاد زنجیرهای همافزا و تواناساز میان اعضای خود در سراسر کشور است و نیل به این هدف مهم را از طریق شبکه سازی گسترده و اجرای برنامههای ترویجی- حمایتی دنبال میکند.
شبکه تاد با هدف کمک به توسعه اعضای خود، به خصوص مراکز رشد و شتابدهندههای فعال، برنامههای ترویجی و حمایتی گستردهای را با محوریت اعضای شبکه در دستور کار دارد که برخی از مهمترین آن، گرنت جوانه است که این گرنت به حمایت از پایان نامهها، رساله های دارای ایده بازارگرا در حوزه ICT اختصاص مییابد.
گرنت رشد دیگر شبکه تاد است که در این گرنت به توسعه محصولات حوزه ICT شرکت های مستقر در مراکز رشد عضو شبکه تاد اختصاص می یابد و از سویی در گرنت حمایتی دوره های آموزشی مهارتی به حمایت از برگزاری دوره های آموزش مهارت عملی شامل مدارس تابستانه، بوت کمپ و سایر دورههای مهارتی در حوزه ICT در میان اعضای شبکه تاد می پردازد.
در حال حاضر ۱۱۰ هسته و شرکت در پارک علم و فناوری کردستان فعالیت دارند که ۲۴ شرکت آن دانشبنیان هستند.