عزیزالله افضلی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طبق اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت در این مدت، استان خوزستان ۳۷ درصد، سیستان و بلوچستان ۳۱ درصد، تهران ۱۴ درصد، کرمانشاه ۱۱ درصد و قزوین هفت درصد حجم سرمایه گذاری خارجی کشور را جذب کردهاند.
وی اضافه کرد: طبق گزارش وزارتخانه در این مدت، ۱۲۹ مورد سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۴.۳ میلیارد دلار در کل کشور به تصویب رسیده است که بخش صنعت، معدن و تجارت با ۱۰۴ مورد و حجم سرمایه گذاری ۱.۴ میلیارد دلار به ترتیب سهم ۸۰ و ۳۳ درصدی را به خود اختصاص دادهاند.
این مسوول گفت: چهار کشور اول از لحاظ سرمایه گذاری خارجی مصوب در این مدت کشورهای آلمان، چین، ترکیه و انگلستان بودهاند که نشان از ظرفیتها و توانمندیهای کشور به رغم وجود تحریمها دارد.
وی از جذب سرمایه گذار به عنوان یکی از مهمترین اولویتها برای استان نام برد و گفت: سرمایه گذاریهای جدید میتواند به رونق تولید و ایجاد فرصتهای شغلی جدید در استان منجر شود.
افضلی با اشاره به ظرفیتهای سرمایه گذاری استان، گفت: قزوین به جهت قرار گرفتن در مسیر غرب به شرق کشور، موقعیت آب و هوایی مناسب و نزدیکی به تهران از ظرفیتهای عظیمی در سرمایهگذاری صنعتی، کشاورزی و گردشگری برخوردار بوده و تاکنون هیچ مشکلی برای استقبال و حمایت از سرمایه گذاران نداشته است.
وی اضافه کرد: این استان در حال حاضر در تولید بسیاری از محصولات از جمله صنایع کاشی و سرامیک، لوازم خودرو و لبنیات و سایر محصولات که در آن سرمایه گذاری شده دارای برند معتبر است و از قطبهای کشور محسوب میشود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین گفت: امیدواریم در سال جهش تولید، روند مطلوب جذب سرمایه گذاری در استان تداوم یابد و تا پایان سال شاهد رشد حجم سرمایه گذاری خارجی و افزایش رونق اقتصادی و اشتغالزایی در استان باشیم.
استان قزوین چهار هزار واحد تولیدی و ۱۵ شهرک و ناحیه صنعتی دارد.
نظر شما