به گزارش ایرنا، علی زینیوند روز پنجشنبه در آیین افتتاح کارخانه مس کاتد ساردوئیه جیرفت اظهار داشت: جنوب کرمان ظرفیت بالایی در بخش کشاورزی دارد و ظرفیت کشاورزی و مکانیزاسیون این دیار باید به صورت جدی پیگیری شود و توسعه پیدا کند.
وی تصریح کرد: صنایع فرآوری محصولات کشاورزی باید در کنار مزارع کشاورزی راهاندازی و ارزش افزوده محصولات کشاورزی بالا برود.
استاندار کرمان اضافه کرد: در کنار این مزیت، ظرفیت معدنی و صنعتی این منطقه هم باید مورد توجه واقع شود و خوشبختانه در این زمینه برنامهریزیهای خوبی شده است و الان هم در منطقه ساردوئیه در راستای تحقق مهاجرت معکوس بحث توسعه صنایع معدنی جدی گرفته شده است و همین الان کارخانه مس کاتد را با تولید ۹۰۰ تن افتتاح کردیم.
وی ادامه داد: کارخانه تولید کنسانتره مس را با سرمایهگذاری ۳۵۰ میلیارد تومان کلنگزنی کردیم در حالی که این واحد هنوز جای توسعه و سرمایهگذاری بیشتر دارد.
وی با تاکید بر اینکه برای دعوت سرمایهگذاران تلاش میکنیم اظهار داشت: همه دستگاهها در سطح استان مکلف شدند در کوتاهترین زمان ممکن مجوزهای مربوط به طرحها را صادر کنند و مدیران کل به همرا کارشناسان خود در مکار سرمایهگذاران باشند و امور را تسریع کنند.
زینیوند بیان داشت:امیدواریم در کنار کشاورزی، گردشگری و سایر ظرفیتهایی که این منطقه دارد بتوانیم در آینده ، جنوب کرمان را به یک قطب صنعتی هم تبدیل کنیم.
وی تصریح کرد: در این منطقه هم مشوقهای ویژهای برای سرمایهگذاران لحاظ میکنیم و درواقع هر مشوقی همچون معافیتهای مالیاتی و زیرساختها که برای تقویت سرمایهگذاری وجود داشته باشد را برای منطقه در نظر خواهیم گرفت .
استاندار کرمان افزود: از ظرفیت ایمیدرو ( سازمان توسعه و نوسازی، معادن و صنایع معدنی ایران) برای کاهش هزینههای سرمایهگذاران استفاده میکنیم.
وی تاکید کرد: در بحث قوانین متراکم، مدیران را ملزم کردیم که سرمایهگذاران را پشت این قوانین معطل نکنند و دستگاههایی همچون محیط زیست، امور آب، میراث فرهنگی و سایر دستگاهها که صدور استعلام آنها برای طرحها ضروری است را ملزم کردیم در کوتاهترین زمان ممکن، مسیرها را هموار کنند.
استاندار کرمان همچنین گفت: سرمایهگذاران هم باید در پیگیری امورات، جدیت داشته باشند و اگر این اتفاق رخ دهد، روند پُر شتابی در صدور مجوزها و ایجاد زیرساختها در استان خواهیم داشت.
زینیوند در برنامه بازدید خود بعد از افتتاح معدن کاتد بخش ساردوئیه به شهرستانهای عنبرآباد و جیرفت سفر خواهد کرد و همچنین به بازدید از مراکز پزشکی، صنعتی و معدنی این شهرستان میپردازد و در پایان این سفر، در جلسه اقتصاد مقاومتی که در شهرستان جیرفت برگزار میشود حضور خواهد یافت.
شهرستان جیرفت در فاصله ۲۳۰ کیلومتری جنوب استان کرمان واقع شده است.
ساردوئیه یکی از مناطق کوهستانی و سردسیر جنوب کرمان و در مسیر کرمان به جیرفت واقع شده است.