به گزارش ایرنا ، معاون سیاسی و امنیتی استاندار لرستان در آیین رونمایی از تحویل شناسنامه های فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی افزود: این اتفاق بزرگی است که در لرستان افتاده و سند قانونی برای این متقاضیان صادر شده است و امروز پس از طی روند فرایند اداری در کمترین زمان ممکن این سند قانونی که شناسنامه ایرانی است صادر و در این جلسه رونمایی شد.
محمود ثمینی افزود: از مجموعه دست اندرکاران صدور شناسنامه برای فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی از جمله ثبت احوال استان لرستان – امور اتباع خارجه – دستگاههای امنیتی استان تقدیر و تشکر میکنیم.
وی اظهار داشت: متقاضیان این نوع شناسنامه پس از صدور باید از تمام قوانین که مشمول افراد ایرانی است استفاده و تبعیت کنند.
سرپرست اداره کل ثبت احوال لرستان نیز گفت: برابر قانون اعطای تابعیت به فرزندان حاصل از ازدواج زنان با مردان خارجی اولین شناسنامه در لرستان برای فرزندان خانواده رحیمی در خرم آباد صادر و تحویل خواهد شد.
فریبرز امیری پویان افزود: برابر قوانین و مقررات مربوطه پس از بررسی های لازم در اداره کل امنیتی انتظامی استانداری و استعلام های مربوطه از جمله استعلام سند مادر ایرانی از ثبت احوال و متعاقب آن صدور و مجوز و ارسال به اداره کل ثبت احوال ، تنظیم سند سجلی و صدور شناسنامه در ثبت احوال مرکز استان انجام می شود.
سیف الله ابوترابی سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور در آبان ماه اعلام کرده بود که تاکنون برای ۸۴ نفر از فرزندان حاصل از ازدواج مادر ایرانی با پدر خارجی در پنج استان شناسنامه صادر و تحویل داده شده است.
به گزارش ایرنا، مهدی محمودی مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور ۲۸ آبان امسال نیز گفته بود که نخستین شناسنامههای صادر شده به فرزندان حاصل از ازدواج مادر ایرانی با پدر خارجی صادر شد و همچنین ۷۵ هزار نفر از فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی در سایت اداره کل اتباع پیش ثبتنام کردند.
به گفته وی، از پنج ماه گذشته روند صدور شناسنامه به فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی آغاز شده و در اولین گام شناسنامه خانواده شهبازی فرزندی که پدرش پزشک و مادرش پرستار بود و حین خدمت به بیماران کرونایی شهید مدافع سلامت شد، تقدیم شد.
معاون اول رییسجمهوری۱۳ خرداد ماه امسال آییننامه اعطای تابعیت ایران به فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی را برای اجرا به وزارتخانههای کشور، اطلاعات و امورخارجه و معاونت حقوقی رییسجمهوری ابلاغ کرد و بعد از آن هیات وزیران در اجرای قانون اصلاح قانون تعیین تکلیف تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی، آییننامه اجرایی نحوه اعطای تابعیت به افراد مشمول این قانون را تصویب کرد.
براساس این آییننامه، هر زن ایرانی که با مرد غیرایرانی ازدواج کرده و در نتیجه این ازدواج، دارای فرزند زیر ۱۸ سال باشد و هر فردی که از مادر ایرانی و پدر غیرایرانی متولد شده و بیش از ۱۸ سال تمام داشته باشد میتواند متقاضی اعطای تابعیت برای فرزندش باشد.
نظر شما