مهین منافی روز پنجشنبه در حاشیه آیین افتتاح مدرسه ۱۰ کلاسه روستای "ایگریقاش" مهاباد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع دانشآموزانی که در سامانه شاد، ثبتنام و احراز هویت شدهاند، ۴۴۷ هزار دانشآموز توانسته اند در کلاسهای آنلاین شرکت کنند و مابقی بنابر دلایل مختلف سختافزاری و نرم افزاری قادر به حضور در کلاسهای دروس اینترنتی نشده اند.
وی اضافه کرد: طبق بررسی کارشناسان ۱۰.۱۹ درصد از کل دانش آموزانی که در سامانه شاد ثبت نام کردهاند به علل مختلف در آموزشهای این شبکه حضور ندارند که برای آنها پکهای آموزشی مختلف و کلاسهای رفع اشکال در نظر گرفته شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی با بیان اینکه ۱۰۸ هزار نفر از دانش آموزان استان به سامانه شاد دسترسی ندارند اظهار داشت: از این تعداد ۳۳ هزار و ۴۰۰ نفر دانش آموزان مناطق عشایری هستند که از شیوه های دیگر آموزشی همچون مدرسه تلویزیونی و بسته های آموزشی که توسط گروههای آموزشی استان تهیه شده است، استفاده می کنند.
"منافی" افزود: در این مدت کلاسهای حضوری در هزار روستای آذربایجانغربی که در مناطق زرد و سفید قرار گرفتند و کمتر از هفت دانشآموز دارند با حضور پنج دانشآموز دایر شده است.
وی با اشاره به اینکه معلمان پایههای عشایری در کنار فعالیت در سامانه شاد، به دلیل عدم سترسی به اینترنت در مناطق سخت گذر به صورت نیمه حضوری در مدارس نیز حضور دارند اضافه کرد: به علت نبود زیرساختهای اینترنتی، ۱۰۸ روستای مرزی تحت پوشش شبکه شاد نیست که معلمان برای دانش آموزان این مناطق بسته های آموزشی تهیه و ارائه میکنند.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانغربی گفت: ۱۵۰ هزار محتوا برای دانش آموزان استان در مقاطع متوسطه اول و دوم از زمان شیوع ویروس کرونا تهیه شده و همه کتابهای ابتدایی نیز پس از محتواسازی در شبکه شاد بارگذاری شده است.
وی با اشاره به حرکت برنامههای آموزش و پرورش به سمت مهارتمحوری افزود: هم اکنون طرح "هر دانشآموز یک مهارت" در استان در حال اجراست که در این راستا تمام دانشآموزان باید یک مهارت را فراگیرند.
وی اظهار داشت: یکی از مشکلات جامعه ما بیکاری است و آموزش و پرورش سعی میکند با راهاندازی هنرستانها و مراکز مهارت آموزی، حرفههای مختلف را به دانشآموزان یاد دهد تا هر کدام از انها در آینده یک حرفه و یا شغل جدیدی هم علاوه بر درسخواندن فراگیرند.
مدسه ۱۰ کلاسه روستای "ایگریقاش" مهاباد با زیربنای ۵۶۳ متر مربع و در محوطه مدرسه شهیدمیرکاظمی این روستا به صورت مشارکتی بخش دولتی و خیرین مدرسهساز احداث شده است.
برای احداث این مدرسه در مجموع ۱۲ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال هزینه شده است که سهم بخش دولتی از این مقدار ۹ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال است که سه میلیارد ریال نیز توسط اهالی روستا و خیرین مدرسه ساز تامین شده است.
آذربایجانغربی دارای ۶۲۵ هزار دانش آموز است که از اسفند سال گذشته به علت شیوع ویروس کرونا به صورت غیر حضوری ادامه تحصیل میدهند.
نظر شما